Fără categorie

MIKE TYSON – O prezenta de forta, un brand energizant – BLACK ENERGY

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Si…a venit Mike Tyson in Romania si a lasat in urma multe. De la idei la concepte de branding, de la fotografii la bautura energizanta. Din motive obiective n-am putut sa ajung la conferinta de presa de la Merkur Casino si imi pare rau.

img_8271

Acolo s-au intalnit greii boxului international pentru ca Mike a fost asteptat de catre boxeri precum – Mihai Leu, Leonard Doroftei si Viorel Simion. In schimb am ajuns la petrecerea din MAXX si…a fost maxim. Dar sa vedem povestea din spatele energizantului si povestea ambasadorului de brand, Mike Tyson.

img_8269

➡ Mike Tyson, o legenda controversata

Michael Gerard „Mike” Tyson (n. 30 iunie 1966) a fost campionul absolut la categoria grea și rămâne cel mai tânăr câștigător al titlurilor WBC, WBA și IBF la categoria grea. A câștigat titlul WBC la numai 20 de ani printr-un KO tehnic în runda a doua împotriva lui Trevor Berbick.

_black-energy-packshot

➡ BLACK Energy – Un energizant care face K.O. oboseala

Compania poloneza Foodcare a lansat energizantul Black Energy pe piata romaneasca in prezenta fostului boxer Mike Tyson, Brand Ambassador al celei mai vandute bauturi energizante de pe piata poloneza.

Black Energy, care detine o cota de piata de peste 22% in Polonia, este exportata in peste 50 de tari. In Romania, brandul este distribuit de catre Elgeka-Ferfelis. Foodcare, companie cu venituri de 160 de milioane de euro, este prezenta pe piata bauturilor racoritoare si a dulciurilor, avand doua fabrici in Polonia.

img_20161006_201546

Am avut sansa sa testez energizantul inainte de evenimentul din clubul MAXX cat si in cadrul evenimentului din club. La prima impresie, nu spune multe, dar ii simti efectul instant.

Dupa o zi extenuanta, doua doze deBlack Energy te pun din nou pe picioare si iti dau energie pentru dans. Mi-a placut ca la evenimentul din club m-am reintalnit cu Nicoleta Scarlat care a ajuns vedeta intr-o serie de reportaje video 🙂

Restul detaliilor picante le pastrez pentru mine… Multumesc fetelor de la GodMother pentru invitatie.

mike-produs

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *