Fără categorie

Mihai Chitu si Ana Baniciu, personaje intr-o animatie pentru parinti si copii – "Un lup printre oi"

Spread the love

Într-un tărâm magic şi îndepărtat, pe o pajişte liniştită, o turmă de oi duce un trăi fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere.

Ruby este Bianca

Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţile de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea. Dar adevărata distracție începe atunci când, în spatele versiunii dublate se ascund personaje care mai de care mai interesante 🙂

Mihai Chitu Klif Freeman Ent

➡ Mihai Chiţu în rol de pescăruş confuz în animaţia „Un lup printre oi”

Cu o carieră muzicală în plină ascensiune, câştigătorul popularului show tv de la Pro Tv „Vocea României”, Mihai Chiţu debutează pe marile ecrane în animaţia „Un lup printre oi”, împrumutându-şi vocea pescăruşului Klif din 22 aprilie.

Artistul a fost extrem de încântat de proiectul animat, declarând că există asemănări între el şi personajul căruia îi dă viaţă: „Personajul meu este un pescăruş foarte simpatic. Are şi el o problemă: se crede oaie. Am trecut şi eu prin ceva asemănător. Nu făceam parte din locul respectiv, din conjunctura respectivă. De obicei mă retrag, nu fac niciodată vâlvă, nu ies în evidenţă ca să-mi câştig locul. Dacă nu sunt plăcut sau agreat, mă retrag.”

Cât despre felul în care au decurs înregistrările, Chiţu povesteşte: „Relativ asemănătoare înregistrările pentru personajul animat cu cele pentru o melodie, dar aici trebuie să îi dai viaţă personajului pe care te-ai axat, dacă e amuzant să îl faci amuzant, dacă e trist să îl faci trist. Îţi trebuie nişte lecţii de actorie pe care eu nu le-am luat. Nu am fost în postura unui actor niciodată, cu toate că pe scenă trăiesc câte puţin din fiecare.

Klif, pescăruşul confuz pe care îl interpretează cântăreţul, este cel mai atipic membru al turmei de oi. Asta pentru că se crede la rândul său o oaie şi insistă să se amestece în toate problemele turmei. Este o fire veselă şi foarte optimistă, nu îi place să zboare şi se distrează de minune printre prietenii săi cornuţi.

Ana Baniciu Lyra Un lup printre oi Freeman

➡ Ana Baniciu – o oiță melomană în animația ,,Un lup printre oi”

În apropierea sărbătorilor de Paşte, Ana Baniciu le-a pregătit o nouă surpriză fanilor, pe care îi invită din 22 aprilie la cinema, pentru a o asculta în interpretarea adorabilei Lyra, o oiţă care a cucerit întreaga turmă din animaţia ,,Un lup printre oi”.

Chiar dacă aceasta nu este prima întâlnire a tinerei cântăreţe cu actoria, este pentru prima dată când Ana Baniciu îi dă glas unui personaj animat. ,,Nu am mai dublat niciodată, însă mi-am mai împrumutat vocea în trecut, pentru diverse reclame. Ştiu sigur că fratele meu mai mic cu 11 ani decât mine se va uita cu mare drag la această animaţie şi se va amuza. Îmi doresc foarte mult ca ,,Un lup printre oi” să se bucure de atenţia copiilor, pentru că vine cu o poveste haioasă şi romantică, care cred că o să aibă un mare succes.”, a declarat Ana Baniciu despre prima sa întâlnire cu dublajul de animaţie.

Lyra este sora poznaşului Shia, iar prin blândeţea şi înţelegerea de care dă mereu dovadă este cea mai îndrăgită oiţă din turmă.

O animaţie amuzantă, cu personaje colorate şi simpatice, „Un lup printre oi” are premiera în cinematografele din ţară pe 22 aprilie, în varianta dublată în limba română şi de celebre prezenţe din lumea muzicală precum: Ruby şi Ana Baniciu.

Animatia este distribuita de Freeman Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.