Fără categorie

Microblading – o noua tehnica de infrumusetare

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Sprancenele, ca si genele, parul sau unghiile au nevoie de o ingrijire aparte astfel incat sa ne scoata trasaturile in evidenta si desigur sa ne faca sa aratam cat mai bine.

Soft skin

In general ne pensam singuri acasa, insa la o anumita perioada de timp este de preferat sa mergem la un salon de infrumusetare pentru a ne da o anumita forma potrivita fetei noastre.

De multe ori noi nu putem reusi o forma exacta, deoarece ne numaram printre cazurile in care fie avem sprancene foarte subtiri sau care nu cresc si nu nu permit a le da o forma exacta, fie avem cicatrici sau alunite.

Forma sprancenelor este destul de importanta, iar o persoana ce lucreaza in domeniu va sti sa le aranjeze in asa fel incat sa fie intr-o perfecta armonie cu forma fetei, culoarea tenului, precum si culoarea parului.

Ca si in cazul tratamentelor corporale Bucuresti, unde periodic apar tot felul de noi proceduri ce ne fac sa aratam din ce in ce mai bine, si in cazul sprancenelor lucrurile stau la fel. Au aparut noi tehnici care ne vin in ajutor pentru a le face pe acestea sa arate asa cum ne dorim.

Microblading este cea mai recent aparuta tehnica in ceea ce priveste cosmeticizarea sprancenelor. Multi dintre cei care au auzit de ea o confunda cu tatuarea normala a sprancenelor, insa diferentele sunt destul de mari si totodata vizibile.

In primul rand, pigmentii difera de cei folositi la tatuajele permanente sprancenelor.Prin folosirea acestei tehnici vei avea impresia ca sprancenele sunt reale, atat de bine imitand firul natural.

Cum functioneaza microblading? Pentru inceput, persoana care va opta pentru aceasta procedura va trebui sa isi rada in totalitate sprancenele. Procedura va fi efectuata manual cu ajutorul unei lame de unica folosinta si a unui pix special.

Pentru cei care doresc sa stie cat dureaza si daca este dureroasa, va pot spune ca se va incadra undeva intr-un interval de 3 ore, iar referitor la durere, depinde de fiecare persoana si de cat de sensibila este fiecare.

O parere generala de la doamnele ce au o astfel de interventie, durerea poate fi comparata cu cea a pensatului. Insa, repet, aceasta difera de la caz la caz.

Dupa interventia la nivelul sprancenelor veti observa ca veti fi putin umflata. Este perfect normal, deci nu va trebui sa va ingrijorati.

In timp se vor vindeca, si orice diferenta vi se va parea ca exista va putea fi retusata, retusul fiind cea de-a doua etapa necesara la microblading. Daca le veti ingriji conform instructiunilor tehnicianului nu veti avea de ce sa va faceti probleme. Imediat ce se vor vindeca complet mai mult ca sigur veti fi foarte multumita de noile dumnevaostra sprancene.

Probabil va veti intreba daca exista si probleme ce se pot intampina in aplicarea acestei tehnici.

Nu exista probleme la propriu, insa persoanele ce au cicatrici este posibil sa aiba dureri mai mari, deoarece acestea se acopera mai greu si trebuie insistat. De asemenea, durata in care sprancenele vor rezista este de 8 luni pana la 1 an cand aceasta va trebui repetata.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *