Fără categorie

Mica Elvetie s-a transformat intr-un picnic urban cu gratare fara fum

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Da, stiu, daca spun gratar fara fum va ganditi la erori gramaticale, la „anacolut”, „didascalie”, „oximoron”, „aliteratie”, expresii „anticalofile”, unele poate mai absurde decat altele. Sunt voci care se vor gandi la Inception sau alte concepte absurde. E ca si cand as vorbi de salina fara sare, mare fara apa, desert fara nisip. Dar nu vorbesc de o magie.

E stiinta pura. Exista gratare unde poti sa-ti prepari legumele si specialitatile de carne preferate fara fum. Chef Jakob Hausmann este recunoscut, deja, datorită pasiunii sale pentru arta culinară şi preciziei de ceas elveţian cu care îmbină gusturi şi ingrediente, creând preparate desăvârşite. Acum însă, în bucătăria sa e foc fără fum, datorită grătarelor speciale Lotus Grill.

Noile grătare au fost prezentate şi încercate în cadrul unui veritabil Grill Party de vară, care a avut loc pe terasa Restaurantului Mica Elveţie, din Centrul Vechi al Capitalei. Tily Niculae, Ela Crăciun, Alexia Ţalavutis, Andrei Leonte, Daniel Niţoiu, alături de jurnalişti şi bloggeri, au descoperit beneficiile acestui grătar mobil, cel mai sigur şi mai rapid din categoria sa.

Sub atenta îndrumare a lui Jakob Hausmann şi cu ajutorul Irinei Mohora, care i-a fost mână dreaptă Chef-ului, invitaţii şi-au demonstrat îndemânarea pregătind atât mititei, carne de porc, vită sau pui, cât şi biban de mare sau legume la grătar.

Lotus Grill are o greutate de aproximativ 3,7 kg, un design modern, nu scoate fum, capacul său nu se încinge şi grătarul este uşor de folosit şi transportat, fiind perfect pentru a fi amplasat oriunde: pe balcon, pe terasă, în grădină, într-un camping sau chiar la masă – cum puteţi experimenta şi la Mica Elveţie, datorită meniului special disponibil.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.