matebook 16s intel 12 gen
IT&C

Merita sa cumperi Huawei Matebook 16s pentru cursuri si facultate?

Spread the love

In ultimii ani, educatia a inceput sa se digitalizeze din ce in ce mai mult si sa se mute in mediul online. Orice tip de curs, dar mai ales cele de la facultate necesita un echipament tech pentru a putea lua notite, a schita, dar si a realiza si a trimite temele si proiectele in cel mai performant mod, acest lucru devenind un standard in cadrul multor universitati din tara.

Un smartphone sau o tableta nu este de cele mai multe ori de ajuns pentru a realiza toate adnotarile necesare sau pentru a comunica eficient cu profesorii sau cu ceilalti studenti. Dar, un laptop avansat precum Matebook 16s Intel 12 gen vine cu un set de functii ideale pentru orice student, inlesnind enorm activitatea de studiu.

Acest laptop este oferit de Huawei, un brand mondial puternic si una dintre cele mai mari si inovatoare companii din lume. Cu o forta de munca masiva, concentrata in departamentul de cercetare si dezvoltare, Huawei a adus lumii nenumarate solutii mobile si de telecomunicatie, pentru a identifica si a depasi diferite provocari la nivel global.

Matebook 16s Intel 12 gen – Un laptop tentant pentru multi studenti

Dupa cum arata Huawei, 16S este un notebook cu o performanta incredibila pentru cursantii facultatilor de stat si particulare, acest lucru datorandu-se procesorului Intel din generatia a 12-a, SSD-ului NVMe PCIe, ce ofera viteze incredibile de procesare si celor 16 GB de LPDDR5. Bateria generoasa de 84 Wh va face asistarea la cursuri mai usoara, aceasta fiind capabila sa ajute orice student sa participe fara griji ca bateria latpopului se poate epuiza intr-un moment nepotrivit.

Ecranul remarcabil IPS de 16 inch, cu un raport ecran- corp de 90% si o rezolutie uimitoare 2.5K de 2520 x 1680, va face atat participarea la cursuri, dar si utilizarea acestuia in timpul liber o reala placere. Are un ratio de 3:2, iar luminozitatea maxima de 300 de niti, il face laptopul potrivit in orice situatie pentru orice student la Arte, ASE, Politehnica, Litere sau alta facultate.

Procesorul grafic integrat Intel Iris X Graphics il face potrivit atunci cand studentul are nevoie de o pauza, laptopul fiind perfect atat pentru sesiunile de gaming, cat si pentru vizualizarea filmelor favorite.

Un laptop potrivit pentru orice student

Nu mai este nevoie sa constatam ca educatia este digitalizata si se muta in fiecare zi din ce in ce mai mult in mediul online. Pentru a tine pasul cu aceasta tendinta tehnologica, dar si pentru a beneficia de pe urma sa, un laptop Matebook 16s Intel 12 gen de la Huawei este solutia ideala pentru orice student, fiind cel mai eficient mod de a invata, de a intreprinde actiuni de cercetare, de a pregati si prezenta proiectele, de a exinde aria de curiozitate, evoluand in directia profesionala aleasa.

Educatia este o prioritate, iar tehnologia un dar. De aceea, formarea si instruirea trebuie realizate in prezent folosind cele mai bune echipamente si cele mai eficiente metode.

Drumurile zilnice catre facultate, locul de munca si acasa, fac din portabilitate un factor decisiv pentru orice student. Laptopul Matebook 16s Intel 12 gen este potrivit atat pentru elevi si studenti, dar si pentru cei care doresc sa se deplaseze cu usurinta si cu destula putere, astfel incat sa poata aborda si solutiona orice problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.