vouchere reduceri
Atelier de Idei

Mega MALL te invita sa razi la MAX cu Dan Tutu si Dan Badea

Spread the love

București, 13 august 2018 – Joi, 16 august, terasa Mega Mall de la nivelul 2B devine destinația ideală pentru cei care vor să se destindă cu un show presărat cu umor. Începând cu ora 20:30, Dan Badea și Dan Țuțu îi invită pe bucureșteni la un spectacol de stand-up comedy cu distracție la MAX.

Seara de voie bună va fi deschisă de Dan Țuțu, comediantul care a stârnit hohote de râs în finala iUmor. Acesta a surprins de fiecare dată publicul cu glume inspirate de povestea sa de viață. Apoi, pe scenă va urca actorul de comedie Dan Badea, recunoscut pentru stilul ironic, umorul fin și glumele inspirate de realitatea cotidiană.

Intrarea la eveniment este liberă, iar spectatorii pot savura spectacolul de stand-up de la una din terasele din grădina urbană Mega Mall de la nivelul 2B: TrickShot, Pika Klara sau Lavazza.

Rezervarea locurilor pentru spectacolul de stand-up comedy se poate face la: trickSHOT Mega Mall – 0756 030 211; Lavazza Cafe – 0728291998; PikaKlara – 0743 551 545

Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo.

Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro si Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Din 2018, oferta gastronomică a fost îmbogățită de restaurantul .calif. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *