Fără categorie

MEGA IMAGE CONCEPT STORE – Viitorul printre rafturi, de la intrare pana la plecare

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Am fost recent la evenimentul din Mega Image Concept Store. Totul a fost gandit astfel incat sa te simti ca intr-o galerie de arta nu ca intr-un magazin cu mancare si alte produse. In primul rand, inca de la intrare am fost intampinat ca un VIP. Covor rosu, sampanie, fotografi si paparazzi. Apoi aventura a continuat si m-am plimbat printre raioane unde am fost intampinat de tablouri complexe unde exponatele jucau rol de modele tridimensionale.

Tablouri cu fructe, ciocolata, tablouri din ciocolata, zona de vinuri, de produse BIO, totul ambalat intr-un concept futurist. Trebuie mentionat si faptul ca in parcarea MEGA IMAGE CONCEPT STORE exista si statii de alimentare pentru masinile hibrid si pentru cele care merg doar cu curent electric.

Practic, in complexul din apropiere de fostul aeroport Baneasa gasesti intr-un singur loc mai multe concepte care au facut diferenta in ultimul timp atunci cand vorbim de Mega Image: Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Românești și insula Angst, precum și întreaga sortimentație de produse congelate din magazinul AB Cool Food.

Prin noul Concept Store din Băneasa, care devine cel mai mare magazin din rețeaua noastră, ducem la un nou nivel confortul și experiența la cumpărături pe care le oferim clienților noștri. În același timp, noul magazin ne consolidează prezența în zona de nord a capitalei,” afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Selecția produselor în cadrul noului nostru Concept Store este unică și aduce cu adevărat inspirație. Clienții vor regăsi în magazin produse de calitate, specialități autentice prin care pot face noi descoperiri culinare. În aceasta constă, de fapt, premiera noului Concept Store din Băneasa: descoperiri spectaculoase și inspirație fără limite”, adaugă Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Inovatia se simte inca dinainte de a pasi in magazin, Pentru cei ce nu stiu fatada este realizata in premiera dintr-un panou de dimensiunile 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovație marca Philips.

Grupul Delhaize operează în prezent o rețea de 462 de magazine, dintre care 211 supermarketuri Mega Image, 248 magazine de proximintate Shop&Go, un magazin de produse congelate AB Cool Food și două unități Gusturi Românești.  În anul financiar 2014, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 2,81 miliarde de lei în România.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.