Fără categorie

MediHelp International – Pentru o asigurare de sanatate COMPLETA

Spread the love

Am avut un DEJA-VU cand am vazut enuntul probei nr. 9 la SuperBlog. De ce !? Pentru ca am avut sansa sa vorbesc si in primavara despre serviciile de calitate furnizate de MediHelp International.

Care e produsul lor de varf din prezent !? MediHelp Superior Plan, cu cea mai mare limită a poliței, singurul plan cu asigurare completa la nivel international. Practic este unul dintre cele mai competitive produse intr-un domeniu precum cel de asigurare medicala internationala.

MediHelp Healthcare Plan este noul plan al companiei de asigurare de sanatate privatarealizat dupa 11 ani de analiza aprofundata a pietelor locale si internationale. Scopul principal a fost acela de a crea un plan care sa se potriveasca perfect nevoilor persoanelor fizica si de a acoperi o bresa pe piata.

Stilul de viata, tara de resedinta si dorintele oricarei persoane sunt luate in considerare pentru a crea planuri de asigurari de sanatate personalizate. Astfel, MediHelp International ofera cele mai bune servicii medicale, disponibile atat in tara dumneavoastra cat si in intregul spatiu european.

 Caracteristici principale:

  • Plan de asigurare 100% personalizat in functie de nevoile fiecarei persoane;
  • Acoperire europeana, ingrijire medicala in cadrul celor mai bune clinici din Europa
  • 24/7 Asistenta Medicala Europeana de urgenta si Call Center
  • Rapiditate si eficienta in gestionarea dosarelor de dauna
  • Rezolvarea in timp real a cazurilor de urgenta
  • Preturi avantajoase pentru o gama larga de varsta

TU, cand iti faci o asigurare la MediHelp International?

Si daca pana acum am fost seriosi, va propun o sesiune de randuri cu talc si mult umor… Pentru ca sanatatea e mai buna decat toate si pentru ca, in Capitala, avem nevoie de miscare mai mult ca niciodata, va propun un exercitiu de imaginatie si sa ne jucam de-a sportul altfel 🙂

O competitie sportiva urbana sponsorizata de MediHelp cu sportivi urbani din lumea intreaga… Eu voi fi comentatorul…Sa vedem ce a iesit 🙂

Buna ziua doamnelor si domnilor, bine ati venit la MediHelp Urban Sports. Forurile competente au anunţat că, in premiera, in acest an va avea loc si o proba de înghesuială într-un singur vagon 25 pe linia Soseaua Giurgiului- Preciziei. Vor veni expati din Somalia, recunoscuti pentru versatilitatea lor, dar si rromi din Drumul Taberei, Berceni sau Colentina.

Vedeta competitiei – Un model anorexic din Liban 🙂

Antrenamentele au şi început. Extraordinar, avem si un new-entry. Este vorba de Nicolae Muşchiulosu, favorit la clasa sub-burta 65, care a reuşit o performanţă demnă de invidiat in trecut. A reusit sa se strecoare intr-un tramvai 25 plin ochi.

Este cunoscut printre conationalii sai rromi ca este as la capitolul IMPINS 🙂

Gata, priviti, tramvaiul a pornit. Concurentul a ajuns de pe scară, până lângă şofer, în timp de 2,5 staţii.

Demn de semnalat este şi rezultatul concurentului Ion Solidu, la aceeaşi categorie, din neamul Soimarestilor din zona Preciziei. Acesta a plecat cu un handicap de şapte călători pe scară, reuşind, ca după numai 1,7 staţii, să poată scoate mâna din palton pentru a se transforma subit in controlor.

La stilul SMULS, Vasile Umărlat a relansat moda anilor 90, depăşindu-şi adversarii printr-o pregătire fizică excelentă. El a ridicat ştacheta la patru călători târâţi în contracurent, în încercarea sa temerară de a coborî prin spate.

Proba pe echipe a revenit, surprinzător, reprezentanţilor pensionarilor, omogenitatea, experienţa şi antrenamentul asiduu fiind, după cum se vede, atu-ul realizării performanţelor ridicate. Totalizând 114 puncte la exerciţiile impuse, una dintre echipele de old-boys a acoperit traseul, uşa din spate, uşa din faţă, în 2,5 staţii, depăşind momentele de reală dificultate, la jumătatea distanţei, când au fost penalizaţi cu uşa din mijloc nu se deschide.

După 48 de minute de aşteptare încordată, nervii jucătorilor au cedat, deoarece aveau loc probele contracronometru. Ne-a lăsat o plăcută impresie promptitudinea cu care organizatorii, dând dovadă de prezenţă de spirit, au decis ca în acelaşi timp să se desfăşoare exerciţiile la sol.

Au putut fi admirate astfel frumoasele demonstraţii ale lui George Balerinu care a avut, de departe, evoluţia cea mai convingătoare, conţinând o mare varietate de elemente, cum ar fi: agăţatul pe scara troleibuzului, cu pornire de pe loc şi cu elan, exerciţii de izometrii cu priză la bară – clasa 107 articulat, trageri în braţe şi gimnastică acrobatică la clasa 84. 

Un alt calator demn de luat in seama a fost Gicu Lemnaru care a venit, ca un om cu scaun la cap ce este, cu scaunul de acasa pentru mijlocul de vagon 🙂

 Trofeul fairplay a fost disputat între şoferul de autobuz Nae Blajinu, care a aşteptat 1 minut şi 35 de sec. până când o bătrânică de 80 de ani a traversat strada iar apoi s-a urcat prin faţă, însoţită de o sacoşă din plastic, cu varză acră, şi controloarea Petra Vorbădulce care a oferit tuturor interesante amănunte despre staţiile unde urmau să coboare unii pasageri.

În timp ce distribuia biletele, concurenta a prezentat călătorilor punctele de interes turistic aflate pe traseu, dovedind uimitoare cunoştinţe de geografie şi istorie dar si de lexic, pentru ca este una dintre persoanele care poate injura in 5 limbi, inclusiv in romanes.

Dragi telespectatori din toate colturile lumii, competitia s-a terminat… Urmeaza un alt sezon data viitoare 🙂 

Pe final, ceva funny 🙂 Foarte FUNNY 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.