Fără categorie

MECANICUL2 – Dincolo de Statham, adrenalina si explozii, Jessica Alba e ca ploaia de vara intr-un desert arid…Galerie cu cele mai sexy momente!

Spread the love

Incep sa scriu si sa vorbesc despre film cu cea mai buna parte din punctul meu de vedere – Jessica Alba. Imi era dor de „Inger intunecat” intr-un film unde actrita sa imbie atat de natural senzualitatea, sexualitatea dar si forta bruta. Jessica Alba pe o plaja din Indonezia pare o scena atat de naturala si fireasca…

Dar sa trecem la poveste si promit sa va mai arat fotografii cu…Jessica

MECANICUL2 – E sequel-ul aparent firesc dupa primul film – MECANICUL. Filmul incepe cu o chinezoaica metisa sau coreeanca care ii arata lui Bishop o filmare din primul film, acea scena cand el teoretic, murea intr-o explozie si de aici se declanseaza HAOSUL.

Din pacate filmul are cateva carente de logica si foarte mult CGI prost realizat, dar minusurile pot fi usor ignorate atunci cand in cadru apare…Jessica. Modul in care se plimba prin fata camerei atunci cand se arunca in Ocean, cand sta pe plaja sau pur si simplu face dragoste cu eroul Statham te fac sa treci cu vederea micile scapari din scenariu.

Si cand zic Jessica pe plaja ma refer la …asta 🙂

Sursa foto: anekdota-xabales.blogspot.com

Sau…asa 🙂

Sursa foto: www.debutstars.com

Preferata mea ramane totusi…asta

Sursa foto: eskipaper.com

➡ Despre film

Il avem pe acest Bishop care trebuie sa omoare trei dintre cei mai mari traficanti de arme. Miza? Daca nu-i ucide pe cei trei mafioti o va pierde pe Jessica. La faza asta l-am inteles si eu pe Statham si se justifica de ce s-a lasat incarcerat, a inotat intr-un ocean de rechini si a ramas suspendat la aproape 100 de metri deasupra solului doar ca sa o salveze pe…Jessica.

Dar nu va mai retin atentia cu detalii, va las sa va bucurati singur de spectacol din 26 august la cinema.

MECANICUL2 este un film distribuit de Freeman Entertainment.

0 gânduri despre „MECANICUL2 – Dincolo de Statham, adrenalina si explozii, Jessica Alba e ca ploaia de vara intr-un desert arid…Galerie cu cele mai sexy momente!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *