Idei cu emotii, Tineri

McDonald’s sărbătorește 100 de ani de România cu trei rețete noi de burgeri de inspirație românească

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

McDonald’s sărbătorește Centenarul în toate restaurantele din țară, prin trei noi produse în ediție limitată. Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de România, clienții McDonald’s vor putea alege trei noi burgeri premium făcuți după rețete inspirate de gusturile și ingredientele din diferite regiuni ale țării.

Clienții se pot bucura de burgerii cu carne de porc, de pui cu o crustă cu amestec de ierburi, usturoi sau de burgerii de vită, cașcaval și sos de hribi până pe 13 decembrie.

În perioada 2 noiembrie – 13 decembrie, toate cele 73 de restaurante McDonald’s din țară vor oferi burgerii ediție limitată de Centenar

Ne-am obișnuit clienții ca în fiecare toamnă să le oferim cele mai populare produse inspirate de preparatele românești, iar pentru asta investim timp și efort în cercetare la nivel local, pentru a identifica cât mai exact gusturile preferate ale românilor din întreaga țară. Ne-am propus ca rețetele de anul acesta să fie cu atât mai speciale cu cât România sărbătorește 100 de ani de existență, iar un moment atât de important cu siguranță merită sărbătorit pe deplin,” a declarat Mihaela Lungu, Marketing Director, Premier Restaurants România.

➡ Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.

➡ Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierburi aromate și usturoi, chiflă, sos de smântână, salată frisee, roșie proaspătă, totul completat de brânză de capră și bacon.

➡ Burgerul cu carne de vită 100% este complimentat de un sos cu hribi, bucăți de ceapă roșie, salată proaspătă, roșie, cașcaval Delaco și bacon.

McDonald’s păstrează prin această campanie promisiunea brandului de a le oferi consumatorilor un meniu variat și potrivit pentru orice ocazie, cu ingrediente de cea mai bună calitate, provenite de la furnizori de încredere. Carnea de vită 100% este preparată pe plită și condimentată doar cu sare și piper. Carnea de pui din burgerul ediție limitată provine din fermele de la Transavia, iar cașcavalul este furnizat de compania locală Delaco, furnizor consacrat pe piața de lactate din România.

McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 73 de restaurante în 21 de oraşe.

Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 de clienţi. În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *