Fără categorie

MAZE RUNNER 2 – Un fel de Resident Evil dara fara labirint si un pic mai intens!

Spread the love

Maze Runner 2 – nu mai are nimic din prima poveste. Da, avem personajele care au evadat si care afla ca lumea e virusata cu o bacterie necrofaga care transforma oamenii in zombie (cliseu) si ei sunt imuni sau purtatori ai antidotului. Acum ei alearga ca sa scape de cei Rai din RAU si sa ajunga intr-un Paradis fara zombie si fara virusi.

df-04178r_utjc

Dacă vor reuși sau nu o să aflați din cinema, dar să trecem în revistă filmul și punctele lui forte dacă sunt și să vedem la ce capitol producția pierde puncte…

Cand am auzit prima oara de Maze Runner am avut in gand o expresie de genul „Ah, încă un film apocaliptic SF gen Divergent, Hunger Games…”, dar a fost interesant si incitant. Ideea unui labirint minoic ca-n Legendele Olimpului, cu bestii canibale, mi s-a parut originala.

Partea a doua, Incercarile Focului ii aduce in prim plan pe cei ramasi in viata care descopera ca lumea e devorata de un virus ce transforma oamenii in zombie iar de aici legaturile cu primul film au disparut. Avem niste pusti care alearga prin zone devastate, zombie si multa actiune. Deja filmul s-a transformat intr-un Resident Evil cu accente horror.

df-11320_8w9v

Mai avem furtuni solare si dintre tineri o sa mai moara. Cum si in ce conditii mergeti la cinema. Ca puncte forte avem intorsaturile de situatie, momentele critice din film pline de suspans si actiune, plus ca mai apar personaje noi.

Ce nu m-a impresionat ? Cliseul cu zombie. As fi vrut un alt labirint mai mare nu stiu, altceva. Oricum o sa urmeze si partea a treia asa ca fiti pregatiti de inca o runda intensa de Maze runneri.

11222075_920809871301886_1469404016681022036_n

Din 11 septembrie in toate cinematografele din tara. Film distribuit de Odeon Film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.