Fără categorie

Masoara TIMPUL cu stil, mai ales daca traiesti in Bucuresti!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Ne nastem, traim, murim. Suna simplu, suna banal, suna previzibil. Pana la urma, viata este compusa din spatiile goale dintre cele trei coordonate -Nastere – Timp – Moarte. Dar nu o sa intru prea adanc in filozofii holistice. Scopul acestor randuri e altul. Vom vorbi despre pattern-uri, despre cariera, despre viata ca un sir de trepte, ca si cand viata noastra ar fi o scara rulanta, despre cum sa masori TIMPUL cu stil daca tot nu-l poti opri. Nu stiu cum faci tu dar eu am ales sa-mi tina socoteala secundelor, minutelor si orelor un superb exemplar Sturmanskie

Iar daca locuiesti in Capitala sau Bucuresti sa nu induc cine stie ce cititori in eroare, e IMPOSIBIL sa nu fi luat pana acum contact cu o scara rulanta sau cu un magazin de bijuterii temporale precum cele ce prezinta ceasuri de mana in vitrina. Daca te-ai plictisit sa le cauti pe afara, mai ales ca e ger si zapada, poti gasi modele care sa te prezinte si sa te reprezinte pe site-ul ora10 sectiunea ceasuri barbatesti. De ce ai nevoie de un ceas care sa masoare timpul cu stil?

Sa explic. Indiferent de locul unde ne nastem, de familia la sanul careia ne nastem, de contextele sociale si politice in care aparem pe lume, noi trebuie sa ne dorim sa ne autodepasim. Trebuie sa intelegem de la inceput cat de importanta e imaginea noastra si cum se poate intretine sau nu aceasta imagine.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem si care tine de imaginea noastra este curatenia interioara, exterioara dar si accesoriile pe care le purtam si care, vrem nu vrem ne definesc si ne contureaza profilul in societate. Indiferent de posibilitatile noastre sau ale familiei din punct de vedere financiar, trebuie intotdeauna sa mizam pe stil, pentru ca totul pleaca de aici.

E important ca inca de cand suntem de o schiopa sa intelegem asta. Copilul de mic trebuie educat in spiritul bunul simt, al curateniei, al imaginii sale, al respectului fata de sine.

Si daca invatam sa fim curati cu noi insine si sa purtam accesorii care sa ne defineasca, aceasta atitudine va fi cartea noastra castigatoare in societate. Sa luam un exemplu si sa ne imaginam o situatie care poate deveni oricand reala.

Sa presupunem ca sediul companiei unde lucrezi e ultra central si ultra nou si are in dotare printre altele si scari rulante. Acum incearca sa-ti imaginezi ca o astfel de scara reprezinta viata ta si clipele tale, nu-i asa ca vrei sa le masori cu stil, pentru asa si valoarea lor va creste exponential?

Te-ai mutat intr-o cladire noua de birouri si constructorul ti-a predat mai repede cheile dar a uitat sa faca curatenie!? Nicio problema, ei te ajuta!

Timpul este un factor important care deseneaza viata ta impreuna cu alti factori si creeaza, mentine si imbunatateste confortul, fiind in acelas timp un bun criteriu de evaluare a imaginii tale in fata lumii, a societatii.

Sunt sigur ca ai inteles!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.