Fără categorie

Martie e despre…vacante ca doar calatorim cu Paralela 45

Spread the love

Agentia de turism Paralela 45 a dat startul la Promotia Primaverii! Pe toata durata lunii martie, Paralela 45 ofera reduceri cuprinse intre 5 si 70% la chartere, sejururi si circuite de 7 zile. Reducerile se aplica la tariful pachetelor turistice fara taxa de aeroport.

In Promotia Primaverii intra majoritatea destinatiilor cautate de romani pentru vacanta de vara, precum si cateva destinatii pentru vacanta de Paste sau pentru seniori.

Promotia Primaverii P45

Algarve-Portugalia, Split-Croatia si Cipru de Nord – destinatiile ideale pentru vacanta de vara

 Majoritatea romanilor care doresc sa isi petreaca vacanta de vara in strainatate aleg destinatii care sa le permita sa imbine utilul cu placutul. De aceea, Algarve, Split sau Cipru de Nord sunt destinatiile ideale pentru cei care doresc sa se bucure de locuri cu o incarcatura culturala aparte sau sa se relaxeze pe plajele cu nisipuri fine. Un sejur de 7 zile intr-una dintre aceste destinatii beneficiaza de 5% reducere in cadrul Promotiei Primaverii, valabila pana la 31 martie 2016.

➡ Antalya ramane si in 2016 destinatia preferata de romani

Confortul hotelurilor din Turcia, plajele cu nisipuri fine si seviciile de inalta clasa din Antalya ii conving pe romani sa se intoarca an de an sa isi petreaca vacanta de vara. Aceasta destinatie este ideala pentru cei care aleg sa plece in vacanta impreuna cu familia sau pentru cei care doresc sa se bucure de confort si relaxare la cele mai inalte standarde. Pentru un sejur de 7 zile in Antalya, in Promotia Primvaverii se aplica o reducere de 30 pana la 50%.

➡ Alte destinatii ce merita vizitate in vacanta de vara

Pentru ca niciodata nu este prea devreme pentru planificarea unei vacante, Promotia Primaverii de la Paralela 45 este prilejul ideal de a nu mai amana acest moment. Reducerile la charterele, sejurile si circuitele din promotie sunt de refuzat! In aceasta promotie intra atat ofertele pentru Portugalia, Croatia, Cipru si Turcia, cat si pentru Spania, Italia, Grecia, Franta si chiar Dubai.

Luxuriantul Dubai beneficiaza de o reducere de pana la 70%!. Pentru rezervari si mai multe detalii despre ofertele agentiei de turism Paralela 45, accesati site-ul www.paralela45.ro .

Despre Paralela 45  

Paralela 45  activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere si bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.