Fără categorie

Marti, vrei sa cunosti un barbos? Dansul si distractia vin la pachet!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Marti 17 ianuarie 2017, incepand cu orele 20:00, esti asteptat la prima editie ”Hai sa cunosti un barbos” powered by BaByliss for Men, prezentata de Bogdan Gheondea.

Evenimentul, va avea loc in Club Stuf Vama Veche, Strada Berzei, Nr. 25, Bucuresti.

<alt> BabyBliss Men

Hai sa cunosti un barbos” powered by BaByliss for Men are un scop nobil. Vor veni oameni faini din diverse domenii, vom socializa, vom dansam alaturi de barbosi ”seriosi”.

Si asta nu e tot. Seara se va lasa cu un concurs adevarat pentru barbatii cu BARBA.

CUM PARTICIPI LA CONCURS?

Pentru a te inscrie, posteaza o fotografie cu barba ta pe pagina evenimentului folosind urmatoarele hastaguri: #BeardDesigner #BarbosiPrietenosi #TotulDespreBarba #HaiSaCunostiUnBarbos pentru a vedea in ce categorie te incadrezi si da tag unui prieten pe care il provoci la concurs

CONCURS pentru FETE!!!

Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu: postati o poza cu voi pe pagina eventului prin care sa va exprimati parerea despre un barbos, si sa dati la randul vostru tag unei prietene care doreste sa participe la eveniment. Cea mai originala prezentare va fi jurizata de barbosii care participa la concurs si va primi titlul: ”Fana de barbosi”.

Seara va fi deschisa de concursul pentru fete, de la ora 20:30, iar cea care va castiga premiul: “Fana de Barbosi” va face parte din juriu.

La ora 21:00, fiecare barbos inscris in concurs se va prezenta si va trebui sa convinga juriul ca el este cel care merita votul lor. Fiind un concurs pe bune, de barbosi autentici, vom avea anumite categorii in care se vor putea inscrie doar anumite persoane, iar acestea , vor fi alese pe baza unor criterii stricte!

Categoriile in care va puteti inscrie sunt:

I.Partial Beard

II.Verdi

III.Full Beard Natural

  1. Free styled

Se accepta maxim 6 barbosi per categorie

 Pentru cele 4 categorii o sa avem un Juriu format din:

– Un membru al echipei BaByliss for Men Romania;

-George Petcu – artistic director FD Hair Design London;

– Castigatoarea concursului: ‚Fana de barbosi’;

 O sa avem un concurs separat intitulat „Cel mai haios barbos”, unde fiecare barbos poate participa indiferent de tipul de barba, acesta va reprezenta concursul final!

Cum se voteaza Barbosul cel mai haios? Dupa ce fiecare dintre barbosi s-a prezentat si, a vorbit un pic despre el, urmeaza partea cea mai grea. Trebuie sa isi laude barba cum se cuvine sau sa faca o gluma buna, sau pur si simplu sa va cucereasca prin propria carisma si prin farmec pe fiecare dintre voi, pentru ca voi sunteti cei care veti vota barbosul favorit pentru categoria: Cel mai Haios Barbos. Dj Dragos o sa se ocupe de binecunoscuta atmosfera din Stuf Vama Veche.

 

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *