Fără categorie

Maria Manea: Nu vreau sa fiu PERFECTA, pentru ca vreau sa am multi PRIETENI!

Spread the love

Maria Manea este eleva in clasa a 11-la Liceul de Arta”Carmen Sylva” din Ploiesti. Se considera o persoana foarte incapatanata, comunicativa si nu in ultimul rand sensibila, trasaturi care definesc un berbec autentic. Pana aici putem spune ca avem in fata un tanar ca oricare altul. Dar Maria nu s-a rezumat doar la scoala, distractie si prieteni. Maria este un om implicat masiv in activitati de voluntariat in diferite ONG-uri si organizatii. De ce a ales sa faca asta? Vom afla raspunsul de la ea…

Reporter: Ce a insemnat pentru tine Branding Romania 2010?

Maria: Branding a fost salvarea mea de vara asta, lucrul pe care vroiam cu atata ardoare sa-l fac si care s-a intamplat; a fost o intalnire cu persoane felurite care mi-au dat ocazia sa ma desfasor liber, persoane de la care am extraordinar de mult de invatat si cand spun ca am de invatat nu ma refer numai la speakeri, ci si la participanti.Yes,we can! un slogan ales foarte motivant, pentru ca eu asta am simtit dupa aceasta perioada, o motivare extraordinara de a fi ceea ce vreau eu sa fiu,nu ceea ce vor altii sa fiu.

Reporter: Daca ar fi sa schimbi ceva la tine ce ai schimba?

Maria: Nu as schimba nimic! Nu sunt perfecta, dar nici nu vreau.Cred ca sa fiu perfecta ar fi cel mai groaznic lucru care mi s-ar putea intampla. Ma vei intreba „De ce?”, ei bine pentru ca atunci cand esti perfect vrei ca si cei din jur sa fie la fel de perfecti ca tine, nu s-ar mai aplica regula aceea „Cine se aseamana ,se aduna”, asta insemnand ca nu as mai avea prieteni, cunostinte, lucru care pentru mine e vital avand in vedere ca sunt o persoana foarte comunicativa.

Reporter: Care sunt dorintele tale cele mai mari si sa incercam sa ne rezumam la trei…

Maria: Nu stiu daca ma pot rezuma la 3 dorinte, momentan imi doresc sa intru la facultate si ma focusez pe lucrul asta, dupa care urmeaza sa fie familia mea fericita, dupa care urmeaza o serie de alte dorinte pe care nu stiu cum sa le clasez.

Reporter: Dintre toti speakerii, care ti-a placut cel mai mult si de ce?

Maria: Nu cred ca poate fi vorba despre unul dintre ei.Fiecare dintre ei are un lucru care m-a atras: Razvan prin libertatea lui de gandire, Mihail Musat prin placerea cu care isi realizeaza munca, Paul prin atitudine. Toti au fost „unul” si toti mi-au lasat o amprenta puternica! Branding Romania 2010 chiar a meritat!

Reporter: Unde te vezi peste 7 ani?

Maria: Ei bine, aceasta e o intrebare de baraj. Ma vad lucrand intr-un atelier de arhitectura, tragand de timp pentru a merge la dans si la activitatile la care nu pot renunta.

Bogdan Daradan


0 gânduri despre „Maria Manea: Nu vreau sa fiu PERFECTA, pentru ca vreau sa am multi PRIETENI!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.