Fără categorie

Maria Cristina Tudor, omul din spatele petrecerilor Administer

Spread the love

Maria Cristina Tudor s-a nascut in judetul Gorj, dar studiile liceale le-a urmat in Craiova la Colegiul Fratii Buzesti. In prezent este studenta in anul II la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) , Facultatea de Administratie Publica (FAP), specializarea Administratie Europeana. A fost voluntar la Crucea Rosie si la Centrul Antidrog Dolj pana sa ajunga la facultate in Bucuresti, iar anul trecut a urmat timp de 3 luni un internship la EPLO (Organizatia Europeana de Drept Public). Momentan este membra a Asociatiei studentesti Administer din cadrul FAP si membra a partidului UNPR (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei). Maria se considera o persoana incapatanata, atenta la detalii si ambitioasa. Si ca prajitura sa fie completa, Maria Cristina Tudor a fost unul dintre promotorii petrecerii Insomnia din Clubul Chat Noir alaturi de Alexandru. Dar sa lasam lucrurile sa vorbeasca…

Reporter: Ce te-a determinat sa te inscrii in Administer?

Maria: La inceput au existat doar 2 motive care au stat la baza acestei alegeri: sa imi fac noi prieteni si sa imi ocup timpul liber. Ca membru al acestei asociatii studentesti am avut ocazia sa ma implic in diverse activitati  si sa redescopar beneficiile de a lucra in echipa.

Reporter: Povesteste-ne putin despre petrecerea Insomnia care a avut loc recent

Maria: Tin sa mentionez in primul rand faptul ca Insomnia Party a avut la baza o alta petrecere Administer – StressOut, eventiment organizat dupa sesiune de obicei.  A fost un super event :). Au fost in medie 200-250 de persoane iar feedback-urile primite au fost pozitive. S-au organizat 3 concursuri – karaoke cu heliu, vechiul concurs cu scaunele – dancing chairs – unde au participat 5 fete si 5 baieti dar si un concurs de dans pe bar special pentru fete. Premiile pentru concursuri au fost puse la dispozitie atat de clubul Chat Noir – unde promitem sa revenim curand! – dar si de catre partenerii nostri ProjectEvents care au oferit 2 bilete la concertul formatiei Lake of Tears. Pentru organizarea acestui party am colaborat cu cei 3 colegi ai mei: Bogdan Ion aka RicheE, Ionut Rosculet aka Roshu si Serban Simion.

Reporter: Ce alte proiecte sau planuri ai in perioada urmatoare?

Maria: Perioada urmatoare este una destul de ocupata pentru mine, atat cu facultatea cat si cu proiectele extrascolare 🙂 Pana in vacanta de Pasti va fi un Bal de Caritate, proiect al organizatiei de tineret sector 3 a partidului UNPR, iar la inceputului lunii Mai, mai exact pe 7 Mai va fi un concurs cu ocazia Zilei Europei. Si pentru ca nu uit nici de distractie, impreuna cu RicheE (Bogdan) vom incerca sa organizam un nou party de o amploare mult mai mare unde asteptam pe toata lumea sa petreaca alaturi de noi!

0 gânduri despre „Maria Cristina Tudor, omul din spatele petrecerilor Administer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.