Fără categorie

Maranda Anamaria – Vocea calda din Sulina ascunsa intr-o chitara pe valuri…

Spread the love

Maranda Anamaria are 23 de ani si s-a nascut şi a crescut în Sulina. In prezent este studentă la Bucureşti, la Facultatea de Litere si este pasionata de frumos, dar mai presus de frumos indrageste si traieste muzica folk…Dar sa pornim din inima spre primele acorduri de chitara ascunse printre randuri…

Reporter: Te-am auzit cantand la chitara in introducerea unei dezbateri despre cultura romana in cadrul Scolii de Vara de la Sulina Romania 2020. De ce si de cand te-ai apucat sa canti la chitara?

M.A.: Cu chitara cochetez din liceu, de când ieşeam cu colegii şi prietenii în parc sau pe plajă, la un foc de tabără. Pentru mine chitara este instrumentul ce îmi completează vocea, formează un tot împreună cu ea. Aşa cred că e cel mai firesc mod de a-mi transmite mesajul şi gândurile prin intermediul muzicii.

Reporter: Stiu ca ai un loc al tau in Sulina unde canti muzica folk. De cand faci lucrul asta?

M.A.: Într-adevăr, există un loc în care cânt şi anume restaurantul Perla care se află pe faleza oraşului. Din păcate, este doar ceva temporar, pe perioada verii. În timpul anului, cânt împreună cu prietenul meu Constantin Neculae prin diverse cluburi şi pub-uri din Bucureşti. Încă nu avem un material discografic, dar sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând, poate chiar în acest an.

Interviul integral aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.