Fără categorie

Mara Alexandra Andrei – Pentru ca arta vibreaza daca pictezi cu nuante smulse din sufletul tau

Spread the love

Pe artista Mara Alexandra Andrei am cunoscut-o in timpul ultimei expozitii de pictura de la Hanul cu Tei. Pictorita a avut 13 lucrari expuse si m-a impresionat prin optimismul pe care-l emana atat ea cat si lucrarile ei. Pline de culoare, de note de rosu, ocru, portocaliu, lucrarile Marei parca vorbesc prin panza, prin ulei, prin carton si hartie. Si asta nu e tot, am aflat ca artista personalizeaza si huse de iPhone 6 pe al caror material se poate picta.

Mara Andrei

Mara are in palmares numeroase expozitii atat in tara cat si in strainatate dintre care spicuim: 2011-Expoziţie de grup ,,Dan platon’’Galeriile de artă, Ploieşti, 2012 Expoziţie de grup ,,Ion Luca Caragiale’’ Muzeul de Artă, Ploieşti, 2012-Expoziţie de grup ,,Tablouri de vis’’ Palatul Parlamentului, Bucureşti, Mai 7mai 2014 -Expozitie de grup -The terminal – Tomoko e Tudini- Roma, Italy, Mai 21mai 2014- Expozitie de grup- Teatro Vascello –Roma, Italy si 18 August 2015- Expoziţie de grup- Muzeul de Artă din Constanţa.

10616498_347320335434537_6764723951685307629_n
Si lucrurile nu se opresc aici. Talentul ei si simtul cu care simte poezia din spatele culorilor si cum provoaca tablourile ei sa racite pe diferite note pastelate a fost remarcat in cadrul mai multor competitii precum:  2012-Premiul I- concurs naţional de Arte vizuale,,Povestiri din urbea medievală’’, secţiunea Tehnici Mixte; 2011-Premiul I-concurs naţional de Arte Plastice ,,Apă, aer, pământ’’, Constanţa 2011; Menţiune-concursul naţional de Arte vizuale,,Medieval In contemporan’’; 2010-Menţiune-concursul Naţional de Arte Plastice,,Hans Hermann’’, Sibiu,specialitatea pictură; 2010-Menţiune- concursul Naţional de Pictură,,Alexandru Ciucurencu’’, Tulcea; 2009-Menţiune-concursul Naţional de Pictură,, Alexandru Ciucurencu’’,Tulcea; 2007-Premiul I-Olimpiada de Mesteşuguri atistice Tradiţionale, specialitatea ceramică modelată Ploieşti.

In plus, a participat la diferite workshop-uri de pictura precum: Martie 2013-Atestat-Percepţia Cromatică în Teorie şi Practică, Curs şi Aplicaţii Cromatice(Program educaţional de colaborare europeană); 2012-Participare la Olimpiada Naţională de Arte Vizuale, Ploieşti; 2011-Participare Tabara Internaţională de Creaţie Plastică,,Dan Platon’’ Breaza,Prahova.

Mara chiar e o prezenta. Cand o vezi, aparent, nu pare o femeie de forta. La nici 22 de ani si sub 1,70 n-ai crede ca mainile ei, mintea ei si sufletul ei pot colora atat de frumos nemarginirea. Mara picteaza pe diferite suprafete si s-a implicat recent si intr-un proiect de restaurare unde a pictat pe usi. Creativitatea ei nemarginita a ajutat-o in multe situatii. Practic, daca-i oferi culori si pensule poate picta orice suprafata cu rabdare si migala.

M-a impresionat pentru ca odata am provocat-o sa-mi deseneze pe o coala A4 HomePage-ul site-ului de e-commerce GSMnet.ro. Si a reusit, evident!

Daca argumentele mele nu te-au convins viziteaza-i pagina de facebook. Aici afli detalii despre cum poti sa comanzi lucrari de arta personalizate sau cadouri originale precum portrete cu chipul tau sau al persoanei dragi tie pe diferite tipuri de suprafete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *