Manichiura French mai este de actualitate
Tineri

Manichiura French mai este de actualitate?

Spread the love

Dacă sunteți o admiratoare importantă a modelului French de manichiură și dacă în jurul dumneavoastră se discută doar despre manichiuri cu gel UV, oje semipermanente fosforescente, polygel, acryl, base coat, primer, top coat, etc. nu trebuie să vă faceți prea mari griji! Manichiura French este încă la modă pentru persoanele care o preferă. Este chiar recomandată pentru întâlnirile mai speciale de tip office sau business. Mai este manichiura ideală și pentru evenimentele importante de seară dacă preferați o ținută mai simplă și mai clasică.

De ce avem nevoie pentru a ne face o astfel de manichiură acasă?

Foarte multă lume evită pe perioada acestei pandemii să își mai facă programare la un cabinet de înfrumusețare. Este un lucru bun pentru propria dumneavoastră stare de sănătate, mai ales dacă suferiți și de alte boli cronice. Deoarece comerțul online s-a dezvoltat foarte mult și în România, acum este foarte ușor să comandăm, practic, orice tip de produs pentru îngrijirea unghiilor din confortul casei noastre.

Pentru a realiza o astfel de manichiură acasă, nu aveți nevoie de foarte multe produse. Deci, investiția nu va fi foarte costisitoare!

Alegeți din oferta unui distribuitor important de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri, un modern primer. Aceasta reprezintă o substanță care vă ajută să aplicați lacul incolor sau lacul nude pe unghie. Rolul lui cel mai important este să protejeze unghia, să o hrănească și să realizeze o foarte bună aderență pentru lacul sau oja transparentă care se va aplica pe unghie.

Mai aveți nevoie de o ojă albă și mată, de șabloane pentru conturul vârfurilor, de un top coat pentru final, de soluții și bețișoare speciale pentru curățarea cuticulelor, acetonă și lac incolor.

Acestea sunt toate produsele pe care va trebui să le comandați de acasă.

Manichiura French se realizează într-un mod foarte simplu, aproape la fel ca orice fel de manichiură clasică. Nu aveți nevoie de lămpi UV!

Se pregătesc cuticulele, se curăță fără a le tăia, se curăță unghia de fosta ojă, se dă forma finala pentru unghii după ce au fost tăiate, bineînțeles. Apoi se aplică soluția de fixare, lacul incolor sau nude și la final, cu ajutorul șabloanelor, se conturează vârfurile albe caracteristice. După ce aceste lucruri au fost realizate, stratul final de lac va sigila manichiura într-un mod eficient și îi va oferi și strălucirea necesară de-a lungul timpului.

Recomandările noastre

O parte din aceste produse pot fi cumpărate cu ajutorul magazinului online Enails.ro . Este locul ideal de unde pot fi făcute cumpărături diverse pentru îngrijirea unghiilor. Inclusiv saloanele celebre de manichiură ar trebui să consulte periodic oferta acestui distribuitor, deoarece comercializează produse de actualitate de o excelentă calitate. Clienții vor fi surprinși în mod foarte plăcut de diversitatea produselor.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare le puteți solicita în mod direct de la reprezentanții companiei. Pe site-ul de prezentare sunt postate toate datele de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *