Actualitate, Social

ManDay sau Ziua internaţională a BĂRBATULUI m-a surprins la Taupe Bistro

Spread the love

Probabil deja stiti ca pe data de 19 noiembrie a avut loc Ziua Internațională a Bărbatului, motiv pentru care am descoperit localul Taupe Bistro Caffe alaturi de Sava Daniel Ionut, Christian de la Vanioli si Oana Balint. Unde se afla localul? Chiar in centrul Bucureștiului, pe Magheru, principalul bulevard al orașului. Taupe este locul în care tradiția și noile tendințe își găsesc o simbioză aproape perfectă. O discuție la o cafea bună, o întâlnire de afaceri, o după-amiază relaxantă alături de prieteni, o aniversare în familie sau la job, un refugiu primitor pentru turiști, un loc în care bucureștenii se întâlnesc să deguste aromele speciale ale unor surprize culinare.

Ziua Internationala a Barbatilor

Peste 60 de ţări ale lumii sărbătoresc pe fiecare 19 noiembrie Ziua internaţională a bărbaţilor. Tema de anul acesta, ”Men Leading by Example”, promovează modelele masculine pozitive, nu doar starurile de cinema sau sportivii, ci bărbaţii obişnuiţi, care duc o viaţă echilibrata şi care, prin puterea exemplului, pot influenţa în bine dezvoltarea societăţii. Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Este o ocazie pentru a evidenția discriminarea față de diferite tipologii si rase și pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor, în special contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii.

De ce sa alegi Taupe Bistro?

Taupe Bistro reuseste sa te trimita cu gandul spre gloria bulevardului Magheru de altadata. Taupe se vrea un loc aparte, un reper unde bucurestenii si turistii sa iasa la plimbare, sa se relaxeze, sa redescopere farmecul unei intalniri cu prietenii si familia la o prajitura buna, la o cafea excelenta, intr-un mediu confortabil. Aici gasesti eleganta, rafinamentul si toate sentimentele acelui Bucuresti Interbelic.

Farmecul Bucurestiului este dat de Centrul Vechi, de stradutele pline de magazine din zona centrala, de oferta variata de produse si servicii. Dar inima orasului pulseaza mult mai departe. Taupe este doar un prim-pas firesc care prelungeste energia stradutelor din Centrul Vechi si Universitate un pic mai departe…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *