Fără categorie

Managementul industriei farmaceutice incepe AICI!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Stii sa-ti gestionezi business-ul din zona farmaceutica?

Daca in momentul de fata, raspunsul la intrebarea de mai sus este “nu” sau “nu stiu”, daca ai facut business cu medicamente sau produse farmaceutice macar o data in viata si daca esti dispus sa-ti provoci limitele ai ajuns unde trebuie.

Industria farmaceutica NU inseamna doar medicamente, retete si generice. Inseamna mult mai mult de la logistica, la resursa umana, de la echipamente auxiliare precum carucioare industriale pana la resurse umane.

bild

➡ FURNIZORI, HEAD OFFICE, BACK OFFICE, FRONT OFFICE

Farmacia-Catena-PitestiSa ne imaginam un scenariu. Noi, adica eu si alter-ego-ul meu creativ vom fi niste clienti, iar tu si echipa ta veti fi agentia de management farmaceutic, iar solicitarea noastra este realizarea unei strategii viabile.

Fiecare lucru pe care il vei pune in practica va fi precedat de mai multe materiale pentru a te ajuta sa te dezvolti in directia respectiva.

Practic, informatia sta la baza oricarui act de decizie iar pentru a ajunge la informatie atunci cand este nevoie, nu trebuie pierdut timp in a cauta de unde trebuie culese datele.

Solutia Head Office (sediu central) este destinata farmaciilor de tip lant si ofera utilizatorilor garantia ca informatiile se afla intr-un singur loc, permitand folosirea timpului in analiza datelor si luarea deciziilor. Principalele functionalitati ale aplicatiei, detaliate mai jos, gestioneaza activitati din mai multe segmente ale afacerii:

Financiar

Monitorizarea cash-flow-ului, monitorizarea creditelor clientilor si a debitelor la furnizori, evidenta contabilitatii primare, exportul datelor financiare in aplicatia contabila)

Activitati operationale

Monitorizarea si optimizarea nivelului stocurilor, integrarea cu datele preluate de la parteneri, identificarea produselor neconforme din gestiune, eliberarea, simularea si raportarea retetelor tipizate, electronice dar si a retetelor specifice unitatilor militare

Marketing si vanzari

Identificarea celor mai profitabile produse, o mai buna intelegere a cerintelor pacientilor, analiza tendintelor din piata, identificarea pacientilor loiali prin implementarea cardurilor de fidelizare, identificarea si monitorizarea parametrilor care afecteaza vanzarile (exemplu: sezon, politici comerciale)

Resurse umane

Controlul drepturilor de acces al personalului si gestionarea turelor, implementarea sistemelor de motivare si salarizare

Analiza informatii

– rapoarte operationale si manageriale in timp real pentru fiecare segment al activitatii, grupate pe categoriile: rapoarte gestiune, rapoarte contabile, rapoarte comanda furnizor, rapoarte transferuri, rapoarte vanzari, rapoarte comenzi, rapoarte ture, rapoarte promotii
– rapoarte specifice CJAS si unitati militare sub forma de borderouri, facturi particularizate

Proiectul online are ca si rol cresterea gradului de implicare a departamentelor in activitatile conexe. Programul ii ajuta pe cei interesati sa capete cunostinte de baza in domeniul advertising, vor fi mai organizati si vor putea implementa strategii mult mai bine.

Obiectivele finale vizeaza dezvoltarea personala si profesionala a managerilor, facilitarea accesului acestora in domenii precum management de proiect, marketing sau resurse umane si instruirea angajatilor in concordanta cu actualele cerinte ale pietei, ajuntandu-i sa isi descopere potentialul atat personal cat si pentru business-ul lor.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *