Fără categorie

Mai mult decat rent a car in Bucharest: rent a car with driver

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Pentru turistii straini si pentru oamenii de afaceri care viziteaza Bucurestiul si care de aici vor sa ajunga in alte orase sau chiar in afara tarii, pe cale rutiera, o optiune ideala ar fi alegerea de servicii profesionale de rent a car with driver. Daca stiti engleza, atunci ati inteles la ce ma refer: nu doar sa inchiriezi o masina, ci sa fii condus acolo unde ai nevoie.

cropped-ded5.jpg

Poti alege o masina economica (chiar Dacia daca vrei sa te bucuri de o experienta romaneasca adevarata 🙂 ) sau te poti bucura de lux cu vreun model de Mercedes Benz, Audi sau Volvo. Un SUV nu iti ofera doar spatiu si prestigiu, ci si siguranta la nivel superior (sa nu uitam ca in Romania strazile nu sunt printre cele mai bune, iar riscul de accidente este insemnat…).

Oricum, ca turist, vei putea sa te deplasezi flexibil chiar si cand esti obosit, chiar si cand ai consumat alcool etc. Si mai mult decat atat, ai un ghid pana la urma alaturi de tine, unul roman care va fi aliatul tau numarul 1 in fiecare moment, o persoana in care poti avea cu adevarat incredere. Evident, totul este sa colaborezi cu o firma profesionista, care face lucrurile sigur si legal.

Cat costa toate distractia? De la 100 euro pe zi (sau 50 euro pentru jumatate de zi). Totul este personalizabil, deci costul variaza in functie de ceea ce se stabileste. Garantat insa primesti sofer la dispozitie, esti preluat de pe orice aeroport… si poti vizita ce zona doresti, poti sa te bucuri de experiente care vor fi sigur placute. Poate ai nevoie sa ajungi in Bulgaria sau intr-o alta tara europeana – se rezolva orice.

In concluzie, daca oferiti vreodata sfaturi turistilor straini dornici de a vizita Capitala noastra, sugerati-le sa nu caute doar rent a car Bucharest, ci mai degraba rent a car with driver Bucharest. Daca nu este un turist low cost, sigur isi va permite sa adauge un buget pentru astfel de servicii de rent a car cu sofer inclus. Este mai mult decat sofer, un intreg pachet de servicii.

Pe http://rentacarwithdriver.ro, firma de top in domeniu, imi place ca poti vedea nu doar masinile, ci si soferii! Pana la urma, oamenii sunt extrem de importanti, chiar mai importanti decat masinile, caci de ei depinde de fapt experienta ta. „People that travel with bussiness are often frustrated that they dont get to see the beauties of the places they visit. The best way to discover them is with a local guide that will be your driver”, scrie pe website-ul anterior mentionat. Da, bine spus!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.