Atelier de Idei

MADE in Romania: Cocalari si pitipoance pe site-ul electoral al unui PSD-ist

Spread the love

stangadenismihaichivuroxanaclaudiaAm tot citit în ultimele ore tot felul posturi pe tema asta şi am crezut că este o făcătură electorală făcută de adversarii politici ai respectivului candidat, dar nu mică mi-a fost mirarea cand am gasit pozele astea pe site-ul de campanie al unui „distins PSD-ist”. Nu ii dau numele pentru ca oricum e un anonim, iar daca vreti detalii puteti intra aici, dar pozele m-au lăsat mască, nu pentru că nu am mai văzut cocalari şi piţipoance pe site-uri de cocalari si printese, ci pentru că nu mă asteptam ca în cadrul unei campanii responsabile, in cadrul unei campanii pentru alegerile europarlamentare, candidaţii se vor preta la penibilităţi de genul asta…Dar imi revin repete din uimire. Am uitat că trăiesc în România, ţara unde Vanghelie e primar, iar Nuţi, alias Udrea e ministru…Vai de steaua noastra!

By: Bogdan DARADAN

0 gânduri despre „MADE in Romania: Cocalari si pitipoance pe site-ul electoral al unui PSD-ist”

  1. Rahat cu ochi, pe asta nu-l voteaza nici maica’sa.

    Cred ca suntem tara cu cea mai colorata scena politica. Avem un Becali candidat la primarie, un Nati Meir candidat la presedintie si un euro-cocalar baiat de baiat jmeker unikat de rumenia idolu femeilor sa moara dujmani mei pentru europarlamentare.

  2. bv frate andrei…comentariul asta mi-a descretit fruntile…dar ma face sa imi doresc sa fi descoperit romania acum 100 de ani, o romanie care a dat nastere Ateneului Roman, Operei din Bucuresti si Teatrului National..pentru ca tara de azi are doar o culoare maro….si un parfum de atras mustele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.