Fără categorie

Ma gatesc de noiembrie cu carti de vizita prea cool ca sa nu le arat!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Dupa PRandTheWeb si Etravel, anul acesta sunt blogger acreditat al Zilelor BIZ. Si pentru ca trebuia sa ma pregatesc si eu ca orice blogger, si un blogger nu e blogger daca nu are carti de vizita originale, am apelat la serviciile celor de la cartidevizita24.ro iar rezultatul mi-a intrecut asteptarile. O sa va las o mostra ca sa intelegeti mai bine!

12180209_10206596702489244_1566657240_n

➡ De ce sa lucrezi carti de vizita transparente?

Cartile de vizita transparente sunt imprimate UV, in policormie, pe polipropilena semitransparenta de 0.5mm grosime si dupa caz, pot beneficia de lacuire selectiva sau colturi rotunjite. Dimensiunile pot fi atat cele standard (90x50mm sau 85x55mm), cat si alte formate atipice.

Recomand acest tip de carte de vizita datorita materialului rezistent, nu se sterg si nu se deterioreaza daca le uitati in buzunar la camasa si le scoateti din masina de spalat, vopseaua nu curge si rezista in ploaie sau alte conditii meteo.

Poti afla valoarea cartilor de vizita transparente si cu ajutorul calculatorului de preturi (din dreapta paginii), selectand ca tip de suport “plastic transparent”.

Cantitatea minima = 100 carti de vizita transparente. In plus, daca nu esti de acord cu design-ul propus ai o pagina speciala unde gasesti sute de modele de carti de vizita pe diferite tipuri si structuri de material.

Nu vrei sa te deplasezi pana la ei? Nimic mai simplu! Poti comanda online.

Poti opta pentru unul din modelele lor gratuite sau puteti printa propriul design. Il trimiti in format PNG, Bmp, Jpeg sau PDF si de restul sa ocupa ei. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de comanda si sa completezi formularul cu datele tale si informatiile de pe cartea de vizita.

Pentru cartile de vizita transparente, livrarea este gratuita in orice localitate din Romania, indiferent de cantitate. Termenul maxim de livrare este de 48 de ore lucratoare, in functie de ora de transmitere a comenzii ferme. Plata se poate face cash la livrare sau in avans prin transfer bancar.

Pe scurt, baietii astia merita atentia voastra!

cartivizitaonline

0 gânduri despre „Ma gatesc de noiembrie cu carti de vizita prea cool ca sa nu le arat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *