Atelier de Idei

Lucrezi si te distrezi in programele work and travel

Spread the love

Vacanta nu e numai despre distractie si nopti albe. In vacanta poti sa castigi si ceva bani facand ceea ce iti place. In loc sa pierzi zilele stand pe plaja poti sa te implici in activitati interesante din care sa castigi si bani si experienta. In prezent exista o multime de programe work and travel Grecia, durata lor e de trei pana la sapte luni, poti merge gratuit in Grecia sau Cipru, la final de sezon se recupereaza pana la 400 de euro in functie de durata contractului semnat.

vizitarea ittaliei

Salariile sunt mari in orice program work and travel Grecia, ajung si la 400 de euro net pe luna, se ofera si masa gratuita si reduceri la magazinele din lanturile hoteliere, acces gratuit la facilitatile oferite de angajatori. Asigurarile medicale, decontarea transportului, asistenta permanenta in Romania si Grecia pe perioada contractului. Si daca te gandesti ca nu ai timp si de distractie trebuie sa stii ca in programele work and travel se lucreaza opt ore pe zi, nu mai mult de sase zile pe saptamana, orele suplimentare sunt platite.

In acest fel imbini utilul cu placutul, capeti experienta pe care o poti folosi si in tara ca sa iti gasesti un loc de munca bun, ai timp pentru tot ce ai nevoie intr-o vacanta, poti sa iti planifici dupa si o alta vacanta. Banii castigati si conditiile de lucru bune, angajatorii dispusi sa plateasca si mai bine daca iti dai interesul, iata doar cateva avantaje ale programelor work and travel.

Agentiile care plaseaza forta de munca in strainatate sunt pregatite cu raspunsuri la orice intrebari, consultanta e gratuita, toate lucrurile sunt gandite pentru ca fiecare aplicant sa aiba parte de cele mai bune conditii de cazare si de transport. Cu programele work and travel muncesti de placere, castigi bani si te distrezi cat doresti intr-o vacanta de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *