Fără categorie

Lucian Iliescu – la 20 de ani prezentator TV cu bursa COSMOTE

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Desi are doar 20 de ani, Lucian Iliescu se poate mandri cu o experienta profesionala ca prezentator de emisiuni TV. Pasionat de ciclism, calatorii si numismatica, Lucian a reusit sa adjudece o bursa COSMOTE in 2010 convingand jurul cu mai multe premii si diplome dintre care spicuim: premii si mentiuni la concursurile si olimpiadele nationale de geografie (perioada liceului); premii la olimpiadele judetene de economie; premiul II – Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti 2011; premii concursuri de cultura generala; atestat Cambridge; diplome pentru merite in organizarea diverselor activitati scolare si extrascolare, plus diplome la mai multe editii ale concursului „Cangurul”. Dar sa aflam povestea completa…

REPORTER: Ce te-a determinat sa aplici pentru Bursele COSMOTE?

Lucian: Faptul ca nu aveam nimic de pierdut. Ca orice student, mi-a suras ideea de a avea niste bani castigati de mine insumi, cu un pret inexistent – cateva hartii de completat si de pregatit. Stiam din experientele altor prieteni castigatori de burse private ca o asemenea sansa nu trebuie ratata, asa ca am aplicat cu toata increderea.

REPORTER: Cum ti-a schimbat viata faptul ca ai fost unul dintre beneficiarii programului oferit de COSMOTE Romania?

Lucian: Sigur ca nu a fost vorba de o schimbare radicala, de ceva neobisnuit, dar clar a insemnat diferenta intre ,,rezonabil” (in cazul in care nu as fi avut bursa) si ,,bine” din punct de vedere material. Nu doar suma de bani in sine a fost o miza, ci mai ales faptul ca am obtinut-o prin fortele proprii, faptul ca am simtit ca ma intretin din efortul meu si faptul ca eram unul din putinii castigatori, in conditiile in care se inscrisesera cateva sute de studenti. Toate acestea au contribuit la o stare de spirit pozitiva, care trebuie sa spun ca m-a ajutat pe parcursul anului universitar sa indeplinesc aproape tot ce mi-am propus.  

REPORTER: Ce planuri de cariera ai pentru urmatorii ani?

Lucian: Evident ca vreau sa termin cele doua facultati – Finante si Geografie, sa ma inscriu la un program de master si sa lucrez in timpul acestuia (poate chiar si mai devreme), cel mai probabil in domeniul bancar. Totusi, in cazul in care voi considera necesar, ma voi gandi la orice schimbare a planurilor de viitor, oricat de radicala ar parea in prezent.

Interviul complet pe onlinestudent.ro!

0 gânduri despre „Lucian Iliescu – la 20 de ani prezentator TV cu bursa COSMOTE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *