Actualitate, Divertisment, Tineri

Lucian Dinu: Traieste o aventura galactica alaturi de SOLO, asa cum am trait-o eu

Spread the love

Îmbarcă-te şi tu la bordul navei Millennium Falcon alături de cel mai iubit mercenar din galaxie. Vei avea parte de călătorii de neimaginat, în mult-aşteptatul film „Solo: A Star Wars Story”, în care aventura și scenele de luptă superbe se îmbină perfect cu iubirea.  

 Filmul „Solo: O Poveste Star Wars” este distribuit de Forum Film România si ruleaza in cinema din 24 mai, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, în varianta subtitrată şi dublată.

 

Pentru o vizionare cu adevărat spectaculoasă, urmăreşte aventurile tânărului Han Solo în cele mai captivante formate de cinema, IMAX şi 4DX, disponibile doar la Cinema City. Universul Star Wars te poartă dincolo de limitele imaginaţiei, aşa că doar ecranul imens din sala T IMAX şi sunetul care zguduie pământul te pot transpune cu adevărat în centrul acţiunii, pentru o experienţă cinematografică de neuitat. Chiar Emilia Clarke, cea care o interpretează pe Qi’ra, recunoaşte: „Este un film monumental, iar dacă vrei să îl vezi, dacă chiar vrei să îl vezi cu adevărat şi să fii în mijlocul personajelor, atunci trebuie să îl vezi în IMAX”.

Dacă nu ai experimentat efectele şi scaunele mobile din sala 4DX, acum e momentul. Scenele de urmăriri la bordul navei Millennium Falcon se vor simţi la intensitate maximă în format 4DX – adrenalina va creşte cu fiecare răsucire şi întoarcere, iar vântul care îţi va şuiera pe la urechi şi ceaţa care va acoperi sala de cinema te vor face să te simţi ca şi cum ai ajuns pe Vandor. Mişcările de ridicare ale scaunelor, sincronizate cu acţiunea de pe ecran, te vor ajuta să continui cursa periculoasă, ca şi cum ai mânui o armă spaţială intergalactică.

➡ Cum s-a vazut SOLO prin ochii mei

Povestea este minunată iar noul Solo este la fel de sarcastic și are același umor acid. Acțiunea se desfășoară într-o lume nesigură de la marginea galaxiei, dominată de bandele și cartelurile de traficanți aflate în competiție și care jefuiesc populațiile planetelor sărace de resursele limitate. Imaginea unei planete ce aduce cu o așezare săracă din Africa sub Sahariană este mai mult decât sugestivă și ne duce cu gândul la lupta populațiilor celui mai sărac continent pentru controlul propriilor resurse.
Evadarea de pe planeta natală cu prețul înrolării în trupele imperiale și promisiunea față de sine că se va întoarce la iubita sa Qi᾿ra (Emilia Clarke), ce a fost prinsă în momentul evadării sale și reîntâlnirea acesteia pe nava răufăcătorului  Drayden Vos (Paul Bettany) face dinamica si complexa povestea tanarului Han. Întâlnirea  cu Chewbacca și evadarea acestora ce amintește de cuplul Sidney Poitier și Tony Curtis din The Defiant Once (Lanțul), asocierea acestora cu echipa de jefuitori condusă de Tobias Becket, interpretat magistral de Woody Harrelson. Dubla partidă de cărți cu la fel de tânărul Lando Calrissian.
Cursele cu manevre imposibile, la bordul Șoimului Mileniului și luptele pentru supraviețuire se îmbină armonios cu momentele de cumpănă ce conturază caracterului voluntar, individualist și aparent egoist al tânărului Solo, despre care nu aflăm foarte multe în episoadele IV, V, VI, și VII. Ca în orice poveste Star Wars, care se respectă, avem și un robot ce îi scoate întotdeauna din încurcătură pe eroii principali asa ca vei face cunoștință cu robotul femeie L3, partenera și copilotul lui Lando Calrissian. 
Li s-a aruncat și cârcotașilor un os de ronțăit – o inadvertență în timp si o mica încurcătură cu Darth…dar vă lăsăm să le descoperiți 🙂
Autor: LUCIAN DINU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *