Divertisment, Economic, Tineri

LoveRing – acel #desertPorn la care visai, disponibil la The Harp Irish Pub

Spread the love

The Harp Irish Pub este o locatie centrala, chiar in Piata Unirii si este recunoscuta pentru evenimentele saptamanale cu muzica LIVE, portiile generoase de mancare apetisanta, dar si pentru meniul vast de bauturi, aduse din toate colturile lumii. Perioada aceasta plina de iubire, cadouri intre indragostiti, seri romantice si evenimente pe masura, este sarbatorita si la The Harp.

➡ Ce poti face in aceasta perioada?

Pe 14 februarie 2019, incepand cu ora 19.00 DJ Krilo pregateste atmosfera pentru o seara cu muzica LIVE + degustare de vinuri Cote de Roses de la Crama Gérard Bertrand. De la ora 20.00 te poti distra pe muzica celor de la D-LEMA: 6 oameni faini, specializati in buna dispozitie si dans, care pun suflet in tot ceea ce fac si ofera de fiecare data un show unic, cu playlist inedit.
OFERTA SERII: 1 + 1 pint Guiness. Eveniment organizat de Carlsberg & Guinness.

In perioada 14 – 24 februarie, chef-ul locatiei a pus dragoste multa intr-un desert pe masura: LoveRing Cake (ciocolata alba, caramel sarat, mousse de ciocolata neagra , mousse de vanilie, krantz, jeleu de fructul pasiunii), pe care il puteti servi exclusiv in aceasta perioada.

Joi, 21 februarie, incepand cu ora 20.00 ne vom intalni din nou pe scena la o seara de karaoke, in cadrul evenimentelor KARAOKE WITH A STAR, unde invitatul este surpriza. In curand, secretul va fi divulgat pe pagina de Facebook a locatiei. Dupa cum te-ai obisnuit deja, serile de miercuri sunt dedicate magiei, Andrei Girjob, finalistul IUmor fiind invitatul serii, joia este seara de vin, vineri si sambata sunt seri cu muzica LIVE si dans.

Rezervari: 0735.554.455

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *