Divertisment

Locuri din Bucuresti pentru relaxare in timpul zilei

Spread the love

Stiu multi prieteni care au incercat sa se adapteze vietii din Capitala si dupa cativa ani au abandonat sau altii, formati de imprejurari, odata ajunsi aici, s-au schimbat pentru ca n-au reusit sa se adapteze.

Dincolo de aspectele care tin de personalitatea noastra ca indivizi, la un moment dat, dupa o perioada de cateva luni sau ani, stilul de viata incepe sa se resimta si pe plan biologic, in sensul ca incepem sa avem probleme de spate, dureri de gat, sa ne trezim cu tot felul de situatii medicale. Dar, in acesti 10 ani de cand traiesc in Bucuresti am descoperit cel putin trei metode de relaxare, iar toate au un element in comun…MASAJUL

➡ Masaj terapeutic si de relaxare in stil THERME

Am fost la Therme in aceasta vara si pot spune ca singurul lucru care m-a impresionat cu adevarat de acolo au fost saunele si serviciile de masaj. La THERME, pe langa masajul terapeutic poti incerca masajul de relaxare intr-un ambient placut si exotic.

Dar, pentru terapie si relaxare completa, pentru eliberare de tensiuni si stres, pentru momente boeme si senzuale, mai ales daca esti un barbat activ in timpul saptamanii, cu ore peste program, viata agitata, probleme personale, cred ca meriti sa incerci un MASAJ erotic exclusivist.

Masajul Erotic la Amazonia – intre legende si realitate

Nu intamplator am abordat acest intertitlu. Din cauza unor asa zise saloane care ofera un altfel de masaj erotic, de multe ori masajul erotic ajunge in derizoriu si e trecut la categoria „alegorie sex comercial”. Totusi, tin sa va spun ca in ultimii ani am avut sansa sa vad cateva saloane de masaj prin tara si pot sa va spun ca nu se intampla asta, pur si simplu ai parte doar de un banal masaj erotic, cel putin in locurile in care am fost eu, pentru astfel de localuri sunt cu miile imprastiate prin orase.

Dar ce pot sa va spun cu certitudine este ca diferenta o face insa salonul Amazonia. Pentru ca aici, acest salon de masaj erotic, dincolo de partea erotica pe care probabil o cauta majoritatea barbatilor si in alte locuri, aici ai parte si de masajul terapeutic si de relaxare pe care-l cauti probabil in zone precum Therme sau alte clinici private.

Concret, daca vrei cel mai bun masaj erotic din tara iti recomand un masaj erotic in Bucuresti.

Si pentru ca probabil cuvintele sunt doar cuvinte, o sa traduc afirmatia de mai sus dintr-o alta perspectiva.

Amazonia e singurul salon de masaj erotic de ZI. Mai mult decat atat, e singurul masaj care practica preturi mai mici in weekend decat in timpul saptamanii.

In primul rand, tinerele care lucreaza aici toate au cursuri sau atestate de masaj. E una dintre regulile casei. Practic, poti sa ai incredere in cunostintele lor cu privire la dinamica corpului tau.

In plus, pentru ca astfel de cursuri nu se fac de catre oricine, persoanele care lucreaza aici pot dialoga inteligent cu clientii atat in limba romana cat si in limbi de circulatie internationala.

Curatenia este regula numarul 1, de la intrare in local pana la cabinele de dus si camerele de masaj au toate un design unic.

Si lucrurile nu se opresc aici. Salonul Amazonia duce totul la alt nivel in ceea ce priveste excelenta si calitatea serviciilor din zona de masaj erotic.

In concluzie, daca esti barbat si vrei un masaj complet, un masaj cu de toate, te invit sa incerci si tu experienta Amazonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.