Fără categorie

LIVE STREAMING WINTER FOOD BLOGGERS 2015!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Sunt la Food Bloggers Conference 2015 Winter Edition, evenimentul dedicat comunitatii culinare online, si ma asteapta un Craciun precoce amestecat cu „Happy BirthdaY 32” plus Iepurasul de plus. Sa trec la ostilitati ca sa intelegeti mai bine!

Bucataria Lidl mi-a umplut tolba de blogger Sef cu surpize Deluxe.

Daca mi-e pofta de ceva dulce si racoritor, cei de la Haagen Dazs vor sa-mi pun creativitatea in miscare, sa-mi fac singur inghetata si apoi, evident, trebuie sa-i fac o poza cu #hastag LOGIC!  #inghetatapremium #haagendazs si poti castiga premii delicioase!

Si mai am 🙂

 Edenia are de gand sa-mi spuna povesti, nu de adormit copiii ci de linistit poftele 🙂

Electrolux are pentru mine zeci de surprize dulci in cadrul unei campanii interesante. Provocarea !? Sa descopar ingredientul secret!

Si daca tot vorbesc despre surprize culinare, orice mostra de delicatesa gastronomica are nevoie de o bere pragheza pe masura – Staropramen!

De la bere sunt invitat la ceva cu putin mai mult alcool ca sa mearga masa copioasa ca la carte 🙂 Red Square Vodka mi-a pregatit cocktail-uri cu vodka si multe alte arome fine!

Vorbeam de Vodka? Pai zic sa pastram registrul bauturilor fine ca tot vin sarbatorile si o sarbatoare fara sampanie e ca nunta fara lautari #numazi.

Crama Halewood Wines aduce la FOOD Bloggers varietati de sampanie…

TO BE CONTINUED…

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.