Fără categorie

Live music – It is all about love in Black Style

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Surprinde-ti partenerul si fii pregatit sa te indragostesti pe cele mai cunoscute melodii de dragoste din toate timpurile.

14 FEB FBK ALL ABOUT LOVE FB post

Pe 14 februarie, Cristiana Radu si Cvartetul Django Sound reaprind pasiunile cu cele mai frumoase si inspirationale cantece care amintesc de magia iubirii sub toate formele ei.

Programul include ritmuri de jazz, latin, bossa nova sau swing. Se vor auzi acordurile din “Strangers in the night” a lui Frank Sinatra, “Fever” in versiunea lui Peggy Lee, “Amado Mio” a lui Pink Martini, “Smooth Operator”, melodia celebra a lui Sade, sau “Crazy in love” a lui Beyonce.


➡ Mai multe despre Cristiana Radu si Django Sound

Cristiana Radu si Django Sound (format din: Cristi Mirea contrabas, Gabriel Brutaru chitara si Marian Mirea vioara) sunt cunoscuti pentru colaborarile lor de succes.

Au impartit scena abordand un mix de jazz si muzica traditionala, de la stilul american al anilor 20’, jazz standard si swing al anilor 30’ pana la muzica braziliana de jazz si muzica Micului Paris, devenind astfel favoritii evenimentelor speciale, cu un public loial si din ce in ce mai numeros.

BLACK by DonCafé Brasserie, Baneasa Shopping City Mall

Black by Doncafe Brasserie este un restaurant modern cu specific american, care inca de la deschiderea sa a devenit cel mai atractiv loc din zona pentru oamenii de toate varstele.

Pe langa designul sau modern si luxos, Black by Doncafe Brasserie ofera posibilitati infinite: de la o varietate mare de bauturi, pana la un meniu international divin si spectacole live saptamanale, sustinute de cei mai in voga artisti. Afla mai multe pe Facebook si Instagram.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.