Fără categorie

LG G4 – Un smartphone cu o camera foto de speriat monotonia si culorile sterse

Spread the love

UPDATE: Castigatoare materiale promotionale HOTEL TRANSILVANIA2 este CRINA BUICA. Felicitari! Astept date complete de contact si numar telefon adresa bogdan.daradan@yahoo.com.

LG G4 – e un telefon cu stil, un telefon de gală, un telefon de speriat monotonia și culorile șterse. Dar nu o să mă rezum doar la cuvinte ci o să vă port alături de mine într-o experiență diferită de tot ce ați întâlnit până acum – Halloweek! Și asta nu e tot. Nu întâmplător l-am numit telefon de gală pentru că LG G4 a fost alături de mine la Gala PR and The Web și a ieșit câștigător, dar povestea în rândurile ce urmează!

def

Și a fost gala PR and The WEB la etajul 21 al hotelului Intercontinental din București. Atmosferă relaxantă pentru că vorbim de clienți, agenții, experiențe de comunicare. O industrie puternică dar puternic încercată de tot felul de cutume, clișee și idei preconcepute.

După gală, după aplauze, după discuții cu și despre PR, clienți cu oameni aleși pe sprânceană de Marta și colegii ei de la BIZ am înțeles asta:

Pr nu e despre lucruri si proiecte e despre oameni, brandurile nu mai vorbesc despre marci ci despre experiențe,comunicarea nu mai e un proces e un stil de viață perpetuu…”

➡ Ce înseamnă PR and The Web

Galei Biz PR Awards organizată de Revista Biz înseamnă excelența din zona PR-ului. Concret,  Topul celor mai performante 30 de agenţii de PR, ediţia 2015, un studiu BIZ şi Unlock Market Research, aflat la a treia ediţie.Cover Story

Topul agenţiilor de PR din România este realizat în baza colectării şi analizei indicatorilor care vizează măsurarea performanţelor financiare ale agenţiilor şi a imaginii pe care acestea o au în rândul companiilor care plătesc pentru servicii de consultanţă în comunicare.

Pentru al doilea an consecutiv, Golin România ocupă primul loc în top. Pe locul al doilea în clasament se află GMP PR, în urcare faţă de 2014. Cele două agenţii de PR sunt urmate de Graffiti PR, MCCANN PR, MSLGROUP The Practice, Premium Communication, Free Communication, MakeSense, Dăescu Borţun Olteanu şi SmartPoint.

Eu m-am bucurat enorm pentru ca doua dintre agentiile din top sunt doua dintre agentiile mele de suflet – RanEvents Comm pe locul 21 si MSLGROUP The Practice și povestea e de abia la început.

In plus s-au acordat si cateva premii speciale.

Premiul pentru “Notorietate în PR” – MCCANN PR

Premiul pentru “Cea mai bună reputaţie în PR” – Golin România

Premiul pentru “Cea mai rapidă ascensiune” – MakeSense

Premiul pentru “Performanţă financiară” – Grayling România

Premiul pentru “Performanţă în PR” – Premium Communication

Premiul pentru “Creativitate în PR”  – MSLGROUP The Practice

Premiul pentru “Excelenţă în PR. 20 de ani de activitate” – IMAGE PR

Premiul pentru “Excelenţă în PR. 20 de ani de activitate” – DC Communication

Clasamentul integral – Top 30 de Agenţii, precum şi Indexul Agenţiilor de PR pot fi citite integral în ediţia tipărită a revistei Biz nr. 286 şi online, pe www.revistabiz.ro sau http://issuu.com/revistabiz.

Iar amintirile, ca fotografii au fost surprinse de LG G4, un telefon care merita macar 5 secunde de atenție din partea ta 🙂 Enjoy!

➡ 5 argumente ca să alegi un LG G4 de Halloweek!

1. Bate la preț orice flagship

E cel mai ieftin dintre flagship-urile lansate recent pe piață. Dacă ne gândim la S6 Egde PLus sau iPhone 6S Plus, telefoane ce se învârt în jurul sumei de 3500-4000 de ron, LG G4 poate fi achiziționat de Halloweek la un super preț de aproape 2100 RON.

2. Toată lumea printr-o lentilă

O cameră de 16 MP Sony, la fel de performantă ca cele de pe aparatele digitale. Ca să înțelegeți, vorbim de o lentilă cu o dimensiune de 1/2,6 inci, cu care smartphone-ul fotografiază fiecare pixel în detaliu. Vorbim practic de standardul RAW când vine vorba de conservarea tuturor nuanțelor pe care camera le poate produce. Concret, telefonul fotografiază peisaje pastelate și le colorează natural.

3. Tehnologia din STAR WARS în mâinile tale, LASER FRATE!

Nu e o figură de stil sau o glumă dintr-o reclamă mai veche. Concret, smartphone-ul LG G4, captează imagini rapide și clare, cu ajutorul camerei cu tehnologie laser auto-focus.

4. O cameră de selfie-uri inteligentă la fel ca tine – smartselfie

Dincolo de lentila de 8 MP care ii permite să realizeze cele mai clare selfie-uri, o poți activa inteligent doar cu ajutorul palmei. Concret, arăți mâna la cameră și ea va fotografia o dată, arăți mâna și strângi pumnul și vei face 4 selfie-uri. Funcția este extrem de utilă dacă ai un selfie stick improvizat. Nu trebuie să te chinui să apeși pe telefon ci pur și simplu îi faci cu mâna la cameră. Și asta nu e tot. Telefonul are și o cameră duală și poți realiza poze duble cu ambele camere concomitent. How cool is that!

5. 5.5 pentru că ai nevoie de tot display-ul pentru tine

LG G4 are un display de 5,5 inci QuadHD cu tehnologia Quantum IPS, și un procesor Qualcomm Snapdragon 808 cu șase nuclee, în contra direcției celorlalte telefoane care sunt fie quad-core fie Octa-Core. Compania a ales acest procesor deoarece este optimizat pentru hardware și pentru un consum redus de energie. Și are dreptate. E singurul smartphone cu o cameră atât de performantă ce rezistă cu 4G activ, trafic pe facebook și sms-uri plus telefoane peste 25 de ore. L-am scos la ora 1o dimineața a doua zi la ora 11 mai avea 8%.

Și dacă ale mele cuvinte nu vă sunt suficiente, vă las să vă delectați cu acest clip filmat integral cu un LG dintr-o dronă la mare înălțime.

➡ CONCURS de share-uri!

Și pentru că se apropie Halloweekvă provoc să accesați pagina de facebook MarketOnline , să dați click, share acestui articol și la comment să scrieți cum vreți să arate noul LG5. Premiu? Un penar special branduit Hotel Transilvania 2 și o mascotă numai bună de speriat.

Perioada concurs  26.10.2015 – 02.11.2015. Castigatorul va fi anunțat pe 3.11.2015 prin random.org. SUCCES!

12188357_10206585680613704_1659489560_n

0 gânduri despre „LG G4 – Un smartphone cu o camera foto de speriat monotonia si culorile sterse”

  1. Buna, s-a ales castigatorul cumva? Daca nu, ma bag si eu :)) Pentru LG5 as vrea o baterie cat mai buna care sa tina mai mult decat cele care sunt pe piata acum, sa fie slim dar rezistent si sa aiba camera foto principala si secundara exceptionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *