Fără categorie

Let,s Squired the city!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

➡ Din gandurile Squired

În 2015 am cochetat cu ideea de a începe un proiect pentru piața largă. Fiind mari amatori de ieșit în oraș și mers în restaurante, nu am putut să nu observăm diverse probleme cu care se confruntau locațiile. Așa că ne-am gândit să creăm o aplicatie care să ajute restaurantele. O lună mai târziu am reușit să obținem o finanțare pentru ideea noastră si am început să lucrăm la Squired.

<alt text> blog.squired.ro

Am creat o aplicație dedicată restaurantelor pentru a le oferi oportunitatea de a vedea informații importante despre piața în care se află și posibilitatea de a se conecta cu cei care vin ín restaurant. Numele aplicației este Squired. In aplicație, restaurantele pot vedea informații diverse despre ocupare la diverse momente ale zilei, informații despre clienții care vin (vârstă, sex, părerea clienților etc.). În afară de aplicatia destinata restaurantelor există si o aplicație de mobil dedicată clienților acestora prin care ei pot face rezervări, pot oferi feedback și se pot bucura de ofertele oferite de către partenerii noștrii.

➡ Cum funcționează aplicația de client?

Te conectezi în aplicație cu Google sau Facebook. Selectezi un restaurant în care vezi detalii despre el – locație integrare cu Google Maps, orar, dacă este permis cu animale etc.

Scrii datele

Îți validezi numărul de telefon printr-un cod pe care îl primești prin SMS

Primești o notificare când restaurantul aprobă rezervarea.

Pe parcursul rezervării te vei putea conecta la WIFI prin intermediul aplicației dacă restaurantul a oferit parola.  La sfârșitul experienței poți lăsa un feedback pentru restaurant.

➡ Inceputuri

Compania a fost fondată de către 3 studenți la de la facultatea de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnica București: Răzvan Mitre (25 ani, ex Web Developer @ Bigstep), Robert Dolca (25 ani, ex Intel Software Engineer), Irina-Alina Constantin (24 de ani, 8 ani experiența în graphic design). Împreună am combinat cunoștințele de programare, design și user experience și a rezultat proiectul Squired.

Anul acesta pe 26 Mai, Squired a primit premiul Best Retail product ca urmare a participării în cadrul Innovation Labs – un program de pre accelerare de startupuri.

În mai 15 restaurante din 18 pe care le-am abordat au decis să foloseasca Squired. După o apariție TV de succes, restaurantelor au început să ne caute pentru a cere aplicația.

În acest moment avem o echipă formată din 8 membrii și un parteneriat cu un blog concentrat pe recenzii ale restaurantelor, Yum Stops. Momentan, aplicația pentru clienții restaurantelor este disponibilă doar pe platformă Android, urmând să fie disponibilă și pe platforma iOS în cel mai scurt timp.

Restaurantele ni se pot alătura luând legătura cu noi. Pachetul de baza pentru restaurante este gratuit. Dorim ca în aceast an să ne extindem în Cluj și Constanța.

Squired se diferentiaza de alte platforme similare prin faptul că funcționalitățile sunt gândite special pentru restaurante și oferă informații în timp real. Adaugam noi feature-uri in fiecare zi pentru a oferi o valoare cat mai mare partenerilor noștrii.

Parteneri Squired:  FUMETTO, Yum Stops, YVY Bags, Urban Wallet, Tshirt Factory.ro, Smart Balance, Innovation Labs NESCAFÉ, AQUA Carpatica, Vinarte, NESCAFÉ Dolce Gusto Romania, Flick Domnul Rimă.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *