Atelier de Idei, Idei cu emotii, Tineri

Legendele din Cipru, savurate cu băuturi din portofoliul Alexandrion Group

Spread the love

Alexandrion Group a achiziţionat pachetul integral de acţiuni al companiei Cavaway, din Cipru. Asta înseamnă că Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România, cu o reţea de distribuţie globală care acoperă peste 50 de ţări, ca acționar majoritar al Cavaway Ltd, o companie cu sediul ȋn Larnaca (Cipru) şi operaţiuni ȋn industria de băuturi, devine unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice din Cipru.

Altfel spus, Cipru, tărâmul unde încă trăiesc zeii de odinioară, va oferi pe lângă povești și legende și băuturi din portofoliul Alexandrion Group.

În acelaşi timp, achiziţia ȋntăreşte amprenta Grupului ȋn regiunea mai extinsă de la Sud-Estul Mării Mediterane, întărind  poziţia sa de lider ȋn acest segment şi creând un grup dinamic, cu o bază amplificată de capital, prezență fizică globală, forță de muncă cu experienţă ȋndelungată și o bază de clienți internaționali extinsă.

De asemenea, plasează Alexandrion Group într-o poziție favorabilă pentru a obţine o cotă de piață nouă și mai mare, creând plus valoare pentru clienții, partenerii și angajații săi.

Achiziția Cavaway marchează recunoașterea succesului companiei, dar și angajamentul Grupului Alexandrion de a o sprijini să aibă o creştere şi mai agresivă. Viitorul sectorului, precum și dinamica accelerată ȋn plan geostrategic, energetic și economic la nivel european și internațional, impun unirea forțelor și crearea sinergiilor operaționale pentru a aborda în mod eficient condițiile de piață în continuă schimbare.

Aceste inițiative sunt necesare ȋntrucât operăm ȋntr-un mediul extrem de competitiv care evoluează într-un ritm rapid. În același timp, având în vedere toate cele menţionate, achiziția reflectă și amplifică impactul filozofiei și valorilor noastre fundamentale, pentru că atributele de calitate ale Cavaway sunt în concordanță cu cele ale Grupului Alexandrion.

Mai mult decât atât, Cavaway nu numai că își continuă operațiunile în Cipru la aceleaşi standarde de calitate și cu acelaşi profesionalism, cu ajutorul cărora a devenit o companie importantă ȋn domeniul său, dar, în același timp, obține acces la un „vehicul” global de oportunități și perspective de creștere.„, a declarat domnul Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group.

➡ Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.