Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Laurul iti aduce un Dragobete cu aroma de fructe si gust dulce-acrisor

Spread the love

Laurul, cel mai vechi brand românesc de siropuri din fructe,  te invita sa redescoperi gustul iubirii de Dragobete.

În aceasta luna, prin intermediul campaniei „Iubim dulce – acrișor”, AFI Cotroceni și siropurile Laurul îi îndeamnă pe clienții mall-ului la un exercițiu de sinceritate: să descrie gustul iubirii pe care o poartă prin asocierea ei cu aroma uneia dintre limonadele fructate pe care le oferă gratuit.

AFI Cotroceni a pregătit mii de limonade aromate pentru clienții care vizitează standul amplasat în dreptul intrării principale a mall-ului bucureștean. Cel mai mare mall din România și cel mai longeviv brand românesc de siropuri din fructe fac astfel front comun pentru a afla care este gustul pe care românii îl asociază cel mai adesea cu iubirea. Până acum, peste o mie de clienți au folosit arome de siropuri precum cele de trandafiri, fructe de pădure, căpșuni, mentă sau portocale pentru a descrie gustul relațiilor lor.

De asemenea, cei care trec pe la standul de limonade primesc din partea AFI Cotroceni și Laurul stickere cu citate ”dulci-acrișoare” despre dragoste. Standul de limonade care a împărtășit gustul dulce – acrișor al iubirii îi așteaptă pe îndrăgostiți în AFI Cotroceni de Dragobete, în intervalul 23 – 25 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *