Fără categorie

La Vella Yachting Club – Experienta unei veri exotice in stil Saint Tropez, Saint Moritz sau Monaco chiar la Clisura Dunarii

Spread the love

„Demult, tare demult, aici la Clisura Dunarii si Cazanele Mici se auzea doar tacerea…Din cand in cand linistea mai era perturbata de cantecul de broaste iar oamenii se topeau sub Soarele torid fara vlaga, fara sens. Dar, in urma cu aproape un an, totul a inceput sa capete culoare si farmec cand in zona a aparut LA VELLA YACHTING CLUB.

Aici te poti bucura de peisaje care pur si simplu iti vor taia respiratia sau te poti plimba cu yachtul pe Dunare. Poti sa servesti un pahar de Prosecco sau Frizzante si sa stai in piscina. Poti sa te bucuri de petreceri animate si preparate exotice sau traditionale. Practic, La Vella iti redefineste lumea.

➡ Cum ajungi aici

Adresa: Str. Principală Nr. 357, Dubova, Mehedinţi

Localizare: în SV judeţului Mehedinţi, la 50 km la V de Turnu Severin, 25 km V de Orşova (DN 57), Clisura Dunării în zona Cazanelor Dunării

Dar spectacolul incepe mult mai devreme, pentru ca imediat cum treci de Barajul Portile de Fier, parca poti intrezari prin oglinda Dunarii conturul unei insule de legende – Ada Kaleh. Iar de acum lucrurile nu mai sunt ceea ce par a fi. Apa, pamant, cer, stanca, defilee antropice, tuneluri, totul te invaluie si te copleseste, ca si cand natura si omul si-au dat concurs care sa impresioneze mai mult.

Din fericire, Dunarea la Cazane e cel mai memorabil spectacol, si chiar daca hidrocentrala si drumul au farmecul lor, natura si-a spus din nou ultimul cuvant, chiar si acolo unde chipul lui Decebal incearca sa vegheze orizontul, tot natura castiga detasat.

➡ La Vella – spectacolul naturii surprins dintr-o piscina cu un rose fin langa tine


Cele două piscine vă asteaptă cu băuturi fine, de la Prosecco, Frizante, rose la şampanie.  Baldachinele sunt pentru toate gusturile. Expuse la Soare pentru un bronz natural de durata sau umbrite pentru relaxare si odihna.

Practic, cand ajungi aici sa vizitezi LA VELLA traiesti viziunea unei vacante ca-n Saint Tropez, Monaco sau Saint Moritz. Aici weekend-urile se transforma in petreceri eclectice unde peisajele de sute de mii de ani se amesteca cu hit-uri, beat-uri si un sound care va transforma orice coltisor intr-un vibe precum cele mai exclusiviste locuri din Mamaia sau Europa.  Ce mai astepti! Tu cand ajungi acolo?

Locatie recomandata de Social Agenda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.