Fără categorie

La Gallo Nero, locul unde oceanul se topeste si iti lasa in farfurie comori umami

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Italienii sunt oameni exuberanți și creativi, care își exprimă trăirile prin artă și gastronomie. În cultura acestora, masa luată împreună cu familia și prietenii este cel mai frumos lucru din viața de zi cu zi. De la aceasta regula nu s-a abatut astazi nici Restaurantul Gallo Nero care a invitat mai multi bloggeri sa guste din fructele marii si oceanelor.

Felurile de mâncare reprezintă un element important al stilului de viață italian, iar bucătarii de la Gallo Nero au reușit să prepare meniuri savuroase și sănătoase, care să respecte cât mai fidel rețetele originale. Sa descoperim impreuna comorile marii din meniu.

➡ Vitello Tonato (rasol alb de vitel cu crema de ton si capere);

➡ Insalata con Accughe e Olive si Gaeta Sottoaceto (salata de acciughe marinate cu valeriana, masline, rosii cherry si baby spanac);

➡ Friptura di Calamari con Salsa Calypso (baby calamari fripti serviti cu sos calypso);

➡ Melanzane alla parmiggiana (vinete cu sos de rosii si mozzarella la cuptor);

➡ Ficatei de curcan pe pat de rucola cu sos de caise și reducție de balsamic ;

➡ Polipo e Calamari alla livornese (caracatita si calamari in sos livornez);

➡ Frutti di Mare Griglia (caracatita, sepie, calamari, creveti si midii);

Bucătăria italiana este celebră în toată lumea pentru diversitatea și bogăția sa. Dar pentru condimentarea specilităților culinare, bucătarii de la Gallo Nero mizează doar pe calitate și folosesc întotdeauna doar sare de Himalaya și piper, fără alte arome sintetice. De asemenea, se aprovizionează zilnic cu pește, fructe și legume proaspete.

Gallo Nero își dorește mereu să surprindă chiar și cei mai fideli clienți și organizează periodic (de obicei săptămânal) un eveniment special.  De la tipicul meniu la ,,Cassarecio”, până la meniurile ,,High Class in Room Dinning”, de la banalele bruschete, până la elegantele trufe, Gallo Nero știe cum să personalizeze și să armonizeze clasicele evenimente, indiferent că sunt private, sau de business. Totul, după dorințele clientului și standartele momentului.
Mai multe fotografii, detalii și rezervări pe: http://gallonero.ro/ și pe Facebook
Adresă: Calea Dorobanți, Nr. 239 – Telefon: 0728 246 925

Local recomandat de Social Agenda

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *