Fără categorie

Kidnapping Mr. Heineken – Un film care NU este despre Bere sau despre Bani, e despre OAMENI care fac greseli!

Spread the love

Da stiu, filmul vorbeste despre Heineken, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bere din lume, dar, pe durata filmului, NU cunoastem fabrica, nu vedem pe nicaieri, nici macar subliminal vreo sticla de Heineken, vreun butoi Heineken…Nimic! Eroii nostri sau mai corect personajele p0vestii nu stiu daca au doua trei scene la bar si nu-i vedem savurand bere…sau macar sa ceara un Heineken! Filmul vorbeste strict despre cel care a fost Mr. Heineken interpretat de Anthony Hopkins…

Nu e vorba nici de bani pentru ca tot ce vom vedea sunt saci si teancuri de bani care…dar ce se intampla cu sacii si hartiile de sute de coroane in film 🙂

Desi avem actori precum SAM WORTHINGTON sau Jim Sturgess, filmul lasa mult de dorit la capitolul emotie… Nu stiu daca e vorba de clima rece tipic orasului Amsterdam sau pur si simplu asa a fost sa fie dar personajele sunt inexpresive, fac greseli copilaresti…Nici Anth0ny Hopkins nu joaca stralucit…Nu stiu ce a fost cu ei. Dar, ceea ce conteaza este povestea si scenariul din spatele jocului actoricesc iar povestea, desi previzibila pentru ca se inspira din realitate, te tine prins, cel putin pe ultimele zeci de minute, esti acolo.

Vorbim despre oameni care fac greseli, pentru ca, intotdeauna, banii castigati usor de ordinul milioanelor de dolari, euro, ajung sa fie pierduti, dar la fel si tu.

Filmul merita din cel putin trei considerente. 1. E MORALIZATOR, intelegi de ce NU sunt geniale ideile de rapiri si cerut rascumparare. 2. Se petrece in Amsterdam, un oras altfel, pitoresc. 3. Povestea e 100% reala.

Ce se va intampla cu cei 5 prieteni? Care e povestea din spate? Totul in cinema din 10 aprilie, film distribuit de Ro Image.

 

PS

0 gânduri despre „Kidnapping Mr. Heineken – Un film care NU este despre Bere sau despre Bani, e despre OAMENI care fac greseli!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.