Social

KEEZ – Apeleaza la ei AZI ca sa ai succes in business!

Spread the love

Si, la inceput a fost un OM cu un caiet cu pagini de matematica si un creion. Si omul acela, stramosul antreprenorului de astazi, cu ochelari pe nas si transpirat tot, a inceput sa faca riduri si chelie de la stres. Asa arata pattern-ul patronului/contabilului din anii 80-90…Practic toata birocratia o tinea el, toata gestiunea o tinea el, si avea mai putin timp de afaceri. Astazi, din fericire, lucrurile s-au schimbat. Nu stiu cum se intampla prin alte parti, dar AZI, daca ai nevoie de Servicii de contabilitate , stiu exact unde le gasesti.

Practic, cand vorbim de tarife servicii contabilitate vorbim de profesionalism. Pentru ca brandul KEEZ vine in intampinarea nevoilor clientilor mici si mijlocii cu urmatoarele servicii si avantaje: consultanta juridica, asistenta financiara si juridica, consultanta si asistenta fiscala, sediu social gratuit, infiintare firma gratuita, experti contabilitate si servicii resurse umane.

De ce KEEZ? Pentru ca timpul a trecut cu repeziciune si astazi, contabila noastra incepe sa se metamorfozeze in domnisoara trecuta prin inel, top model de clasa, absolventa de ASE, Cibernetica, Contabilitate si Informatica de Gestiune si care sa inteleaga  mai mult din tot si toate.

Pana ieri, tu, om de afaceri, nu stiai decat de facturi, stornari, recalculari, guma de sters pentru registre contabile, pasta corectoare. Astazi poti avea totul la un telefon sau click distanta.

Si asta nu e tot. KEEZ nu se rezuma doar la soft-uri simple de calcule. Acum tehnologia software este atat de avansata inca compania pe care v-am prezentat-o mai devreme este capabila sa va ofere solutii business si pentru alte operatiuni ce tin de managementul documentelor, coordonarea activitatii din sectorul de resurse umane, structurarea activitatii din sectorul de incasari,facturari si plati, stornarea si refacerea unor documente de tip excel, controlul calitatii documetelor fiscale, practic astazi externalizarea serviciilor dintr-o companie a depasit demult simplele atributii de masinarii de scris si calcul cu 24 de zecimale.

Pana mai ieri intr-o companie erau necesari cel putin 20 de oameni care sa coordoneze activitatea de coordonare a coordonatorilor si toti sa calcau pe bataturi iar randamentul acelei companii si cifra ei de afaceri era influentata de puterea de calcul si de procesare a unor minti umane. Lumea e intr-o continua schimbare si pentru un business de succes cu perspective de viitor ai nevoie astazi de chronax! Timpul nu mai are rabdare cu oamenii care nu inteleg ca NU poti face totul singur!

De ce sa spui DA la KEEZ?

Va las aici varfurile de lance pentru business-ul lor.

Asumare/raspundere
Stim ca suntem elementul cheie al afacerii tale si ne asumam ca platim orice amenda de la ANAF.

Rigurozitate
Suntem atenti pana in cel mai mic detaliu. Avem rabdare si cunostintele necesare sa fim siguri ca nu omitem nimic, ca nu gresim nimic, ca tu sa ai parte doar de concluziile corecte.

Organizare
Structuram informatiile clar si ne organizam impecabil, astfel incat sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti, in orice clipa.

Inovatie
Adaptam continuu serviciile noastre nevoile antreprenorului, dar si la nevoile tehnologiei digitale, astfel incat sa fii mereu in prima linie.

Suport
Credem ca orice antreprenor are nevoie de consultanta, tocmai de aceea garantam ca oricand poti lua legatura cu unul din consultantii nostri.”

0 gânduri despre „KEEZ – Apeleaza la ei AZI ca sa ai succes in business!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.