Atelier de Idei, Divertisment, Social, Tineri

KATZ GastroLAB: CAT in CATering la Evenimentul Anului in Sales cu cel care a scris BIBLIA

Spread the love

Înainte de a povesti cum am descoperit unul dintre cele mai eclectice localuri, cum am găsit unul dintre cele mai fusion restaurante, trebuie să fac câteva disclaimere:

1. Deși vorbim, aparent de UN RESTAURANT, un local cultural, KATZ GatroLab e un concept, e un cumul de elemente polivalente, de la personalul care servește la cheful din bucătărie, de la locație la evenimente LIVE, practic vorbim de un concept, de un construct unde gasesti tot ce vrei pentru toate gusturile și toate vârstele.

Pentru că la Katz găsești și un spațiu pentru un concert live, dar și un local concerte, aici ai parte de concert jazz dar și muzică latino, aici ai parte de petrecere KARAOKE dar ai acces și la servicii profesioniste de catering, aici poți să faci selfie-uri la mansarda cu artiști sau poți să savurezi bucătărie internațională, poți să vizitezi o casă interbelică care adăpostește acest restaurant cu concert live și baruri mobile sau poți să savurezi cocktailuri pe terasa interioară. Limitele sunt doar la tine după cum vei citi în rândurile următoare.

2. Evident că BIBLIA din titlu nu e cea la care vă gândiți voi, dar dacă sunteți curioși să căutați pe net BIBLIA Vânzărilor, o să descoperiți că autorul ei este Jeffrey Gitomer. Ca să înțelegeți cât de important este el și de ce a scris această carte vă invit să citiți următoarel rânduri.

➡ KATZ GastroLAB: CAT in CATering la Evenimentul Anului in Sales cu cel care a scris BIBLIA

Nu întâmplător am făcut această captură ca să înțelegeți că nu e deloc ușor să faci catering pentru mii de oameni din vânzări cu mutiple exigențe, oameni veniți de peste ocean și din toate colțurile lumii ca să-l asculte pe Jeffrey Gitomer. Nu e deloc ușor pentru că această carte  pentru oamenii din sales și marketing e precum Jurământul lui Hipocrate pentru medici, cum e Constituția pentru țările democratice, cum e Biblia pentru diferite culte religioase. Iar Katz GatroLab a oferit servicii de catering la superlativ la acest eveniment. Știu asta pentru că am fost ACOLO și am savurat din tot ce au pregătit.

Sursa: andreidunutaofficial

Iar aici câteva imagini de la dineul de dinainte de conferință.

Ce  vreau să spun că dacă la acest eveniment de anvergură și UNIC până la acest moment, pentru că Jeffrey chiar dacă poate a mai ajuns prin ROMÂNIA NU a mai ținut un eveniment de o așa mare anvergură și cu un număr atât de mare de oameni, înseamnă că poți să ai deplină încredere în cei de la Katz Gatrolab când vine vorba de evenimente precum – nunți, botezuri, onomastici, petreceri corporate sau orice altceva îți trece prin minte. Și dacă i-am descoperit ,,în deplasare,, am ales să-i vizitez  și așa am avut parte de seara perfectă alături de gașca mea de prieteni. Ce înseamnă o seară perfectă? Vom descoperi împreună.

➡ Cum arată o seară perfectă într-un local din București

Cei ce mă cunosc știu că nu e un secret când le spun că sunt fan karaoke. Am în repertoriu zeci de piese, de la Bon Jovi la Metallica, de la Manson la Adele, de la Celine Dion la Frank Sinatra, de Amy la BUG Mafia, cânt sau cel puțin încerc să cânt piese de toate genurile, de la muzica anilor 80 până la hit-urile zilelor noastre. Pe scurt, o seară perfectă pentru mine trebuie să fie cu și despre KARAOKE. Am și o poză care să ateste cât sunt de fericit la microfon. Am sute de poze de fapt, a durat mult până m-am decis pe care o aleg.

Iar la Katz GatroLab poți să faci KARAOKE în weekend când vibe-ul e lejer și atmosfera e pe chill.

Dar karaoke pe stomacul gol și pe uscat e ca nunta fără lăutari sau ca mersul în Vamă fără să intri în apă la răsărit. Iar eu sunt gurmand. Extrem de gurmand. Nu e nevoie de o fotografie pentru asta :)))) Iar la Katz Gatrolab chiar ai MÂNCARE, multă mâncare. Ai ce să alegi, ai de unde să alegi, ai o bucătărie fusion completă și complexă. Eu am ales când am fost acolo următoarea combinație:

  1. Acest burger delicios precum un curcubeu pe bolta palatină

iar după ce m-am desfătat cu acest burger delicios am trecut la…desert sau #desertporn cum îmi place mie să spun. Dacă iubiți clătitele americane sau sunteți îndrăgostiți de prăjituri, aici e locul vostru.

➡ De ce să spui DA și tu la Katz Gatrolab?

În primul rând, vorbim de un restaurant București. În al doilea rând, dacă nu ești fan karaoke poți să îți testezi IQ-ul și inteligența, viteza de reacție și capacitatea de relaxare la evenimentele Katz cu și despre Quiz la Quiz Night sau poți să vii să te relaxezi la o seară de Jazz.

Nu v-au plăcut sugestiile mele? Programul de evenimente complet poate fi consultat atât pe Facebook la KatzBucuresti sau pe instagram la katz.gastrolab. Aștept să ajungeți și voi și să-mi spuneți cum vi s-a părut.

Rânduri printre gânduri pentru Spring SuperBlog 2024 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *