Divertisment

Johnny English lovește din nou – de astăzi în cinematografe

Spread the love

English……Johnny English…. Rowan Sebastian Atkinson, actorul și comicul britanic, devenit celebru prin personajul Mr. Bean și ales de The Observer ca unul dintre cei mai amuzanți actori din comedia britanică și printre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile lovește din nou în al treilea film din seria de comedii al căror erou este Johnny English, mereu agent secret din întâmplare.
Nu este cel mai bun agent pe care îl au … este unicul rămas.
Rowan Atkinson se întoarce pe marile ecrane cu o nouă super-aventură. Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități, și e învățat numai cu tehnologia demodată, analogă, Johnny English trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.

Ce te faci când un stat întreg se bazează pe tine, iar tu ai cel mai neîndemânatic agent secret al Marii Britanii?
Un scandal izbucnește când o minte criminală dezvăluie identitatea secretă a agenților secreți britanici. Pentru ca această misiune să reușească, el va avea nevoie de toate „abilitățile sale”, deoarece omul cu metode analogice de ieri se confruntă cu tehnologia digitală de mâine.
Rowan Atkinson se întoarce din 5 octombrie pe marile ecrane în regia lui David Kerr alături de Jake Lacy(Jason), Olga Kurylenko (Ophelia), Emma Thompson(prim-ministrul), Ben Miller(Bough),Charles Dance (agentul 7), Paul Blackwell (poliţist), Adam James (Pegasus), Eddie O’Connell (diplomat).
După o serie de comedii văzute pe anul acesta, Johnny English 3 urcă în prima poziție în topul comediilor. O comedie în stil autentic Mr Bean și la care a râs cu lacrimi toată sala.

 

Echipa mortală – Isabela Petcu, Iulia Zidărescu, Andrei Baruș și, subsemnatul, Lucian Dinu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *