Fără categorie

Jobul perfect – o combinatie echilibrata intre bani si familie fericita

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Nu de putine ori am fost dezamagita de ceea ce se intampla in viata mea. O dezamagire dupa alta. Nu conta nimic inafara vietii de zi cu zi.

<alt> outfit

Mai intai a  pierdut job-ul pe care il aveam de cativa ani, mai apoi am pierdut o batalie pentru o mostenire foarte importanta, tot din cauza ca nu am avut bani sa merg mai departe. Deci, lucrurile nu puteau sa mearga mai prost. Bani nu aveam, 2 copii de crescut si un sot cu salariu de 2000 lei pe luna. Nu exista niciun fel de capat.

Eu lucram ca vanzatoare dupa  ce s-au facut restructurari. Asa ca… ce aveam de facut? Oricunde gaseam de munca era acelasi lucru, 1000 lei pe luna si multe ore petrecute departe de copii mei. Cam cu asta m-am confruntat in ultimii ani. Uitasem ce inseamna sa fii femeie, sa te aranjezi, sa visezi sau sa aspiri la ceva mai mult. Intrasem intr-o bula in care nu mai conta nimic. Noroc ca aveam un apartament lasat de bunica mea si ca nu plateam chirie. Intretinerea oricum era cu multe luni in urma. Ma durea sufletul sa stiu ca nu le pot oferi copiilor mei tot ceea ce isi doresc. Meritau mai mult, mult mai mult.

Am hotarat sa fac orice sa iesim din pasa asta proasta in care intrasem si sa fac orice sa fim fericiti! Mi-am tot cautat de munca in diferite domenii si nu am gasit nimic. Eram disperata pana cand a aparut in calea mea un anunt pentru care o sa multumesc mereu: „Victory Studio angajari videochat bucuresti te asteapta in cea mai tare echipa ca model. Poti avea castiguri de peste 10.000$ pe luna” . Si asa a inceput prima schimbare din viata mea cu Victory Studio Videochat.

Am sunat imediat apoi m-am dus la o discutie libera cu Carmen, managera Victory Studio angajari videochat bucuresti. Am aflat ca am o multime de avantaje, servicii de infrumusetare, asigurare medicala, imi pun la dispozitie fotografi profesionisti, ma ajuta sa imi fac operatii estetice… si lucrez in lux. A doua zi am inceput munca.

A trecut un an si jumatate de cand fac parte din aceasta echipa. Nici nu stiu cu ce sa incep… s-au petrecut atat de multe in acest an. Ne-am renovat apartamentul, ne-am luat masina, am luat permisul de conducere, ne-am dat copilul la after school, m-am schimbat foarte mult ca femeie.

Acum merg la sala aproape in fiecare zi, mi-am pus silicoane, mi-am cumparat multe haine si ne petrecem weekendurile in diferite parti ale tarii. Ne-am schimbat radical stilul de viata. Este exact ceea ce mi-am dorit. O viata de poveste, fara riduri de la griji.

Sunt o mama implinita, independenta financiar, care este mandra ca isi poate rasfata familia. Vrei sa incerci si tu? E foarte aproape. Vino la un studio de videochat in Piata Victoriei

34

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *