Fără categorie

JET SET EVENTS HALL noua locatie de senzatie pentru GALA BALURILOR 2010!

Spread the love

jet-set-events-hall-10Gala Balurilor 2010, mega-evenimentul anului destinat liceenilor, îşi schimbă locul de desfăşurare, optând pentru cea mai „tânără” locaţie de evenimente din Bucureşti: Jet Set Events Hall – deschisă oficial pe 19 februarie 2010. Cei 20.000 W şi aproape 1.000 m2 de suprafaţă pe care îi pune la dispoziţie, precum şi cele 129 de lumini şi aparate de efecte speciale garantează că spectacolul Gala Balurilor 2010 va fi o experienţă de neuitat pentru toţi cei prezenţi!

Am optat pentru această locaţie atât graţie logisticii şi infrastructurii pe care o pune la dispoziţie, cât şi în urma feedback-ului primit de la publicul nostru: liceenii sunt mereu în pas cu ultimele tendinţe, de aceea tot ce apare nou în enterntainment constituie şi prima lor opţiune”, ne dezvăluie organizatorii Galei Balurilor 2010.

Jet Set Events Hall se bucură de o amplasare centrală (Bld. Libertăţii, nr. 1),  găzduieşte până la 2.000 de persoane  şi se adaptează cu succes oricărui tip de eveniment de la baluri de boboci şi de absolvire, concerte ale artiştilor români şi internaţionali, evenimente clubbing, la evenimente corporate, conferinţe, filmări de videoclipuri.

Evenimentul Gala Balurilor 2010 va avea astfel loc sâmbătă, 22 mai 2010, toate celelalte date importante ale proiectului rămânând neschimbate:

jet-set-events-hall-1215 martie 2010 – Demararea înscrierilor pentru secţiunea „Fă parte din spectacol!”
Fie ca ai o trupă de muzică, dans, sau stand up-comedy, participă la concursul denumit „Fă parte din spectacol” şi puteţi avea ocazia să fiţi invitaţi pe scena Galei Balurilor, alături de cei mai tari interpreţi ai momentului, în faţa a mii de oameni şi să le arătaţi tuturor cât sunteţi de buni şi cât de mult aţi muncit.

10-11 aprilie 2010 – Seria de workshop-uri „Cum să organizez mai bine Balul Bobocilor?”
„Cum să organizez mai bine Balul Bobocilor?” este o manifestare educativă destinată exclusiv reprezentanţilor liceelor înscrise la competiţia „Cel mai bun Bal al Bobocilor 2010”, care urmăreşte să dezvolte abilităţile de organizare de evenimente de liceu ale persoanelor implicate cu precădere în acest tip de activităţi, din liceele bucureştene. Directorii educaţionali şi elevii din comitetul de organizare din liceele înscrise vor putea beneficia gratuit de aceste workshop-uri.

18 mai 2010 – Concursul Miss Aptitudini Bucureşti 2010
Concurentele care îşi cunosc talentul şi aptitudinile, într-o domeniu precum muzica, dansul, poezia, pictura şi nu numai, pot opta pentru înscrierea în competiţia Miss Aptitudini Bucureşti. Premiul va fi decernat de un juriu de specialitate, alcătuit din experţi în domeniile pentru care concurentele optează.

20 mai 2010 – Prezentarea privată pentru juriu
Juriul Galei Balurilor 2010 va avea prilejul de a cunoaşte în parte concurentele în cadrul prezentării private organizate înaintea marelui eveniment. Într-un cadru restrâns, concurentele îşi vor putea etala atuurile pentru a convinge juriul că merită titlul de Miss Boboc Bucureşti 2010.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) şi Vertical Mind (www.verticalmind.org), Primăria Municipiului Bucureşti, Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti, Şcoala Democraţiei.

Le mulţumim partenerilor: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Consiliul Municipal al Elevilor;  precum şi partenerilor media ai evenimentului: KISS TV şi KISS FM,  Şapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie:
PR Gala Balurilor
sol@galabalurilor.ro
dana@galabalurilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.