Fără categorie

James Patterson a scris o carte care explodează singură dacă n-o citești în 24 de ore. Și costă…

Spread the love

Dacă ți-au plăcut filmele din franciza Misiune Imposibilă, probabil o să îți dorești să citești o carte care se autodistruge după 24 de ore. Ineditul concept de lectură îi aparține scriitorului James Patterson, iar romanul se numește Private Vegas, potrivit nydailynews.com.

Practic, cartea te obligă să o citești pe nerăsuflate. Chiar și versiunea digitală pentru e-book-uri sau readere se șterge singură după 24 de ore și are un program de criptare care nu-ți permite să o printezi.

Potrivit autorului, doar 1.000 de exemplare vor fi disponibile digital. Patterson va lansa și cartea în varianta normală dar nu a anunțat o dată sigură. „Am vrut să ofer cititorilor o experiență palpitantă, la fel ca în cazul filmelor de acțiune”, a declarat Patterson pentru Mashable.

Cum funcționează? Cartea are un cronometru atașat și odată deschisă cronometrul este este pentru 24 de ore. Chiar dacă încerc si închizi cartea, cronometrul va funcționa până la momentul în care explodează și arde singură. Cartea va fi disponibilă online iar prețul tipărit va fi de aproape 300 de dolari.

Sursa: RomaniaLibera.ro

0 gânduri despre „James Patterson a scris o carte care explodează singură dacă n-o citești în 24 de ore. Și costă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.