Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Iubitul tău este Capricorn și nu știi ce cadou să ii faci de ziua lui? Am o super idee

Spread the love

Dacă iubitul tău este născut între 22 decembrie și 19 ianuarie, atunci este reprezentantul Zodiei Capricornului, ceea ce îl face să acorde o importanță deosebită datoriei, puterii, respectului și loialității. Dacă treci dincolo de armura lui, constatați că bărbatul tău din Capricorn este un romantic. Dar el are întotdeauna grijă ca deciziile să nu-i fie influențate de sentimente.

BMW 530e iPerformance

Datorită complexității sale emoționale și fiindcă siguranța înseamnă foarte mult pentru el, mai devreme sau mai târziu bărbatul Capricorn va căuta o relație stabilă și își va întemeia o familie.

Uneori îți poate fi dificil să găsești darul perfect pentru aceasta, dar dacă ești în căutări, te rugăm să te oprești puțin asupra cadourilor-experiență. Acestea se potrivesc oricui și poți găsi idei cadouri pentru mama, pentru prietena ta cea mai bună, pentru Paște sau pentru Crăciun. Concept nou pe piața din România, cadourile-experiență sunt construite în jurul idei de a dărui pentru a crea amintiri, pentru a-l ajuta pe cel pentru care faci darul să se conecteze emoțional cu momentul. Ca să te convingi, îți lăsăm câteva exemple de cadouri-experiență care sunt compatibile cu zodia iubitului tău. 

Pentru bărbatul Capricorn, care este în fond un pragmatic, ambiția și cariera contează în primul rând și, de aceea, momentele de relaxare sunt fundamentale. De exemplu, poți încerca să-i dăruiești un curs de conducere defensivă sau un traseu off-road cu o mașină 4X4 de curse, ambele oferite de academia Titi Aur. Traseul offroad cu o mașină 4X4 de competiție este o propunere foarte îndrăzneață, dar unică din punctul nostru de vedere. Chiar dacă iubește viteza și mașinile rapide, nimic nu se compară cu o aventură în natură, într-un traseu off road. În ceea ce privește cursul de conducere defensivă, îl ajută să își ascută reflexele într-un training susținut de un pilot de raliu, cu tehnici extrem de folositoare, ce se va desfășura pe parcursul unei zile întregi. 

Un alt cadou foarte interesant, pentru că e preocupat de carieră, îl reprezintă un curs de coaching, în care va sta de vorba cu un profesor de coaching cu o experiență de peste 12 ani în management și training. Poate alege să facă sesiunile de coaching într-un loc cu o atmosferă cosy, friendly, aleasă de profesorul de coaching sau poate alege ca totul să se întâmple online.

Pentru că este, în definitv, un romantic, îi poți oferi și o plimbare cu balonul cu aer cald, deasupra Bucureștiului. Up în the air, Capricornul tău își poate arată liniștit latura sensibilă, departe de lumea dezlănțuită, dar atât de aproape de cea pe care o iubește. 

Așadar…tu ce cadou-experiență crezi că i se potrivește iubitului tău Capricorn?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.