Fără categorie

Iubesti LIBER, traiesti LIBER, ai nevoie de SuperNet 4G liber, fara restrictii, Gratis!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Vodafone Romania surprinde din nou. Anul asta, „Love is in the air” va fi mai mult ‪#‎decat‬ un refren. Va fi un camp de transmis date infinite, fotografii, video, share-uri de orice si download-uri oricate pentru ca in weekend-ul 13-14 februarie, tocmai de VALENTINE,s DAY ai SuperNet 4G la pret de zambet, adica GRATIS. Si asta nu e tot. Timp de doua luni ai SuperNet Gratis la metrou si surprizele nu se opresc aici. De ce?

Pentru ca VODAFONE a dovedit din nou ca SuperNet 4G e cea mai puternica retea 4G din EUROPA, dar ce sens are sa ai un diamant daca-l tii incuiat? Ce sens are sa ai o bijuterie daca o tii in seif? Ce sens are sa ai un briliant daca il acoperi?

Prin urmare, VODAFONE a decis sa faca cadou celor 19 milioane de romani reteaua SuperNet 4G pentru un weekend. De ce spun 19 milioane? Pentru ca oferta e valabila pentru toata lumea. Mai exact, utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone Romania vor putea, de asemenea, sa se bucure de experienta Internetului nelimitat gratuit, solicitand o cartela SIM in orice magazin Vodafone sau in reteaua de magazine partenere Vodafone, incepand din 8 februarie.

Reteaua 4G Vodafone si 4G+ are acoperire in toate municipiile resedinta de judet din Romania si o multitudine de alte locatii, in total peste 2500 de localitati din tara fiind acoperite cu semnal 4G. Si asta nu e tot. Vodafone Romania a fost certificata recent de o insitutie europeana independenta ca fiind cea mai buna retea de internet 4G din Romania si Europa cu un scor total de 899 puncte din 900.

➡ Experienta SuperNet 4G, garantata 100%

Compania Vodafone Romania, in premiera, a anuntat ca este pregatita sa garanteze clientilor ca SuperNet 4G este cea mai buna retea de internet. Si lucrurile merg mai departe de atat. Vodafone a creat inclusiv un formular online in cadrul aplicatiei My Vodafone prin care clientii vor putea raporta problemele pe care le au cu reteaua, ei primind 1 zi de internet gratuit pentru fiecare raportare confirmata si verificata.

Ziua gratuita de internet va fi oferita doar o singura data pe luna, indiferent de numarul de feedbackuri oferit.

Dorim sa evidentiem cea mai recenta realizare a retelei noastre – certificarea Best in Test pentru date si voce – si sa demonstram suprematia retelei noastre, devenind primii care garantam satisfactia clientilor nostri, indiferent de tipul serviciilor utilizate, in concordanta cu noua noastra campanie: 100% multumit sau recompensat. Mai mult decat atat, pentru a imbunatati si mai mult nivelul satisfactiei clientilor, suntem receptivi pentru orice utilizator si il recompensam printr-o zi intreaga de trafic gratuit de date, pentru a il folosi in reteaua noastra, care a inregistrat cele mai bune performante”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

➡ Cum functioneaza mecanismul de feedback si garantare

Incepand din data de 16 februarie, toti utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experienta referitoare la serviciile Vodafone Romania direct prin intermediul aplicatiei MyVodafone. Fiecare utilizator care ofera feed-back relevant primeste o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat in pana la 48 de ore de la completarea formularului din aplicatie si va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Ca un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii serviciilor Vodafone Romania, in intervalul 8 februarie – 31 martie, clientii se vor bucura si de trafic gratuit de date, la Metroul din Bucuresti.

Astfel, zona Metroului din Bucuresti va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmari filme sau asculta muzica, prin aplicatii mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, incerca noi experiente digitale, precum continutul imbogatit al Bibliotecii Digitale in parteneriat cu Humanitas sau continut digital de business, precum si sa beneficieze de continut util in aplicatii ca MyVodafone, ce poate fi descarcata de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii sau sa cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online.

Traficul de date inregistrat la Metroul din Bucuresti va fi gratuit pentru toti utilizatorii Vodafone – abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business – pana la 31 martie 2016.

Cristi Manafu anunta si el pe blogul sau despre SuperNet 4G gratis de la Vodafone si despre Supernet City la metrou in Bucuresti timp de doua luni.

Despre povestea si misiunea brandului Vodafone voi reveni in curand! Dar pana atunci va las ultimul clip, un clip mai mult decat motivational!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.