Atelier de Idei

ITOL – Punctul "0" in dezvoltarea personala!

Spread the love

Ce este ITOL? Recent, Gabriela Solomon a vorbit aici pe presainblugi despre proiectele din cadrul ITOL. Pe scurt, ITOL este:
* prima scoala europeana de training, teaching si tutoring;
* think tank pe teme educational – vocationale cu valente de policy makers;
* corp profesional al trainerilor, furnizorilor de formare si educatie din sectorul public sau privat, carora le propune un cod deontologic;
* comunitate de bune practici in domeniul educatiei si al formarii profesionale continue.

Ce are ITOL pentru voi, tineri aspiranti ai curentului de „youth activism”!?

Programul Certificat International in Training si Tutoring se adreseaza celor care livreaza programe de training si care doresc sa isi duca intelegerea si atitudinea fata de invatare ”la nivelul urmator”. Prin urmare, in aceasta toamna vom avea a doua prezentare a Certificatului International in Training si Tutoring, incepand cu un atelier care va avea loc pe 15, 16 si 17 octombrie la Bucuresti. Ca asociatie profesionala, Institutul isi indreapta contributia in doua directii – catre organizatie si catre individ.

Ce inseamna sa fii membru ITOL!?

Ca membru, te alaturi unei elite profesionale, adaugand valoare imaginii organizatiei, ai acces gratuit la Alchemy for Managers – baza de cursuri cu licenta transferabila, acces la o Biblioteca de referinte de peste 11.000 de articole, reduceri la programele de certificare internationala ITOL si discounturi la inchirierea spatiilor de training prin Regus, completate de accesul la evenimente din zona learning&development, vizibilitate (posibilitatea de a va prezenta oferta de cursuri) si oportunitati de cercetare si parteneriat. Pentru membri individuali oferim afiliere si recunoastere internationala si resurse si experiente de invatare just in time pentru a contribui la dezvoltarea portofoliului profesional.

Nu esti pe deplin lamurit!? Incearca cu incredere site-ul ITOL sau urmatoarele date de contact:

telefon.   +40 21 314 88 00

fax.   +40 21 314 88 01

mobil.   +40 73 134 48 65

e-mail: gabi@itol.ro

0 gânduri despre „ITOL – Punctul "0" in dezvoltarea personala!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.