Fără categorie

Iti doresti sa gasesti un spatiu comercial potrivit? Apeleaza la Novum Invest!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Iti doresti sa gasesti un spatiu comercial potrivit? Apeleaza la Novum Invest!Daca ti-ai propus sa muti sediul companiei tale intr-un loc cu o suprafata extinsa si avand ca locatie una dintre zonele centrale ale capitalei, atunci apeleaza la dezvoltatorul imobiliar Novum Invest si cauta cel mai bun loc pentru amplasarea viitoarelor birouri. Fie ca iti doresti zone centrale, fie unele ferite de aglomeratia orasului, cu Novum Invest, esti sigur ca ai parte de spatii cu un grad ridicat de confort, moderne si pe care le poti amenaja dupa propriul plac.

Iti doresti un spatiu comercial de tip open-space? Novum Invest iti pune la dispozitie spatii comerciale atat in regim de inchiriere, cat si de vanzare

In locatii precum Prelungirea Ghencea sau Nerva Traian, poti opta pentru spatii comerciale de tip open space si cu o suprafata extinsa, pe care le poti folosi pentru diferite tipuri de activitati, de la saloane de infrumusetare, supermarketuri, farmacii, pana la spatii ideale pentru birouri. Suprafata lor, in cadrul complexului rezidential Nerva Traian este cuprinsa intre 98 si 811 mp, astfel incat cei care urmeaza sa le inchirieze sau sa le cumpere sa le poata folosi pentru multiple activitati.

In cazul in care urmeaza sa optezi pentru o zona mai linistita pentru viitorul sediu de birouri, vei gasi in cadrul ansamblului de locuinte Prelungirea Ghencea spatii comerciale cu suprafata cuprinsa intre 211 si 422 mp.

In cazul in care doresti sa amenajezi un nou sediu de birouri, spatiile comerciale oferite de Novum Invest sunt ideale, asta pentru ca suprafata lor este una extinsa, iar tu poti sa optezi pentru tipul de compartimentare dorit, astfel incat sa amenajezi spatiul conform necesitatilor.

Mai mult decat atat, daca vrei sa le oferi angajatilor un mediu propice de lucru si la care sa ajunga cu usurinta, atunci cand inchiriezi sau cumperi un spatiu comercial de la Novum Invest, nu trebuie sa iti faci griji. Toate ansamblurile rezidentiale au iesire la strada principala si sunt foarte aproape de statiile principalelor mijloace de transport in comun, dar si de centre comerciale, magazine, farmacii si institutii publice.

0% comision la orice achizitie de spatiu comercial

Fiindca este un dezvoltator imobiliar, Novum Invest nu percepe niciun comision la vanzarea spatiilor comerciale, pentru ca toate spatiile de vanzare si inchiriere pe care le pune la dispozitie sa fie accesibile unui numar cat mai mare de viitori clienti. Te-ai convins? Atunci apeleaza la dezvoltatorii imobiliari de la Novum Invest si cauta cea mai buna oferta de spatii comerciale pentru afacerea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *