Fără categorie

Irina Alionte – O poveste de succes la Londra made in Romania!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Irina Alionte este o tanara antreprenoare de 25 de ani care are propria afacere in Londra si a beneficiat de sistemul britanic de sustinere a unei cariere. Romanca isi doreste acum sa le arate si tinerilor din Romania care sunt pasii indeplinirii viselor profesionale. 

13912629_10153818313363601_7763248440910309448_n

In 2012 Irina Alionte avea in Romania o afacere de familie de succes si perspective de a parcurge traseul antreprenorial. Dar nu i-a fost suficient iar la intrebarea karmei – unde calatorim cu Eurolines, Irina a ales Anglia, pentru ca si-a dorit sa se specializeze in Marea Britanie la un masterat in Marketing si Strategie la o scoala de business de top: Universitatea Warwick.

16114971_1302802803113331_3014534695074038663_n

Apoi, la 24 de ani, a luat cea mai curajoasa decizie din viata ei, aceea de a incepe propria afacere pe cont propriu la Londra, oras in care nu avea familie, conexiuni de afaceri si nici nu stia de unde sa inceapa. A plecat cu un autocar categoria – transport de persoane Anglia si..a inceput aventura.

Din fericire, a avut ocazia sa cunoasca antreprenori cu experienta care au crezut in ea si astfel a primit finantare si indrumare de la cea mai mare organizatie de mentoring din Marea Britanie.

Avand sustinerea mentorilor, Irina a reusit sa extinda conceptul ei inovator de evenimente de fitness in mai multe orase din Anglia si a primit premiul Best Business Growth dupa doar un an de la infiintarea afacerii. Intre timp, Irina a devenit empowerment coach, a avut mai multe aparitii in prea scrisa din Marea Britanie si a fost invitata la mai multe evenimente menite sa inspire tinerii antreprenori.

In experienta din Romania Irina a simtit de multe ori ca nu exista un sistem de sustinere pentru tinerii cu idei de afaceri care vor sa isi ia responsabilitatea asupra vietii si sa isi transpuna viziunea in practica. Asa ca Irina isi doreste acum sa le ofere tinerilor o sansa in plus si sa impartaseasca din experienta ei, aducandu-i in Romania pe cei care i-au fost aproape si au ajutat-o sa ajunga unde este acum.

Au fost 3 persoane influente si de succes care m-au insipirat pe parcursul experientei mele antreprenoriale, antreprenori cu experienta care calatoresc in toata lumea ca speakeri internationali. Vreau sa ii aduc in Romania pentru ca eu cred foarte mult in tinerii romani, in potentialul lor nebanuit si in posibilitatea de a-si transforma cele mai indraznete vise realitate, au nevoie doar de un imbold, marturiseste Irina.

Irina pregateste o conferinta de un weekend, Born2Succeed, in cadrul careia impreuna cu mentorii sai le va transmite si altor tineri romani increderea si inspiratia de care au nevoie. Ei le vor arata participantilor ca totul este posibil atata timp cat cred in fortele proprii si isi aleg modele de succes.

Cei trei mentori sunt cunoscuti speakeri internationali ce ii vor invata pe tineri tot ce trebuie sa stie despre depasirea fricilor si transformarea obstacolelor in oportunitati si cum sa se programeze mental pentru reusita. Surpriza evenimentului Born2Succeed va fi momentul de boardbreaking, in care tinerii vor sparge in mod simbolic barierele pentru a atinge succesul pe care il merita.

Imi doresc sa atrag la acest eveniment tineri care sunt gata sa actioneze pentru a-si vedea idealurile implinite, care au ambitii si sperante mari si impreuna cu ei eu sper ca putem aduce schimbarea pe care vrem s-o vedem in Romania, a mai adaugat Irina.

Conferinta Born2Succeed se va desfasura in weekendul 15-16 martie 2014 si va reuni trei speakeri britanici ce sustin prezentari in toata lumea: Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numarul 1 in Marea Britanie, Ketan Makwana si Justin Devonshire, mentori de business si antreprenori de succes. Evenimentul promite sa fie unul plin de energie care sa le transmita tinerilor inspiratia pentru a ajunge acolo unde isi doresc.

➡ De ce sa alegi Eurolines atunci cand vrei bilete autocar Anglia pe ruta Romania-Anglia?

Noi, EUROLINES ne angajam sa – „anticipam dorintele tale, de aceea investim constant in tehnologie si profesionalism. Dezvoltam si implementam sisteme de rezervari performante, sisteme de monitorizare a flotei, de gestionare a datelor, toate adaptate nevoilor de business specifice acestei industrii.

Eforturile noastre sunt indreptate catre eficientizarea si imbunatatirea serviciilor, catre personalizarea ofertelor in functie de tipologia fiecarei persoane careia ne adresam.

Suntem recunoscuti pentru faptul ca putem satisface cele mai atipice si complexe cereri de servicii turistice datorita multitudinii de „instrumente” pe care le avem la dispozitie: autocar, avion, turism, principalele sisteme de rezervari on line existente in piata turistica, rent a car si taxi.  Toate acestea ne pozitioneaza ca singurul furnizor de servicii turistice complete din Romania!”

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *