Fără categorie

INTERVIURI la minut cu muzica in heavy rotation: EPISODUL 1 – KAMELIA

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Camelia Adina Hora (5 septembrie 1986, Ștei, Bihor), cunoscută mai bine sub numele de scenă Kamelia, face muzică împreună cu fratele ei, compozitorul George Hora. A devenit cunoscută după featuringul alaturi de Puya. În 2009, piesa „Change”, în colaborare cu Puya și George Hora s-a clasat pe locul 19 în top 100 cele mai difuzate piese din România, iar în 2010 aceasta a ajuns pe poziția 48. În același an, 2010, piesa „V.I.P.” în colaborare cu Puya s-a clasat pe locul 21.

Kamelia_artista

PHOTO CREDIT: Andreea Retinschi

În 2014, Kamelia a fost prezentă în top 100 cele mai difuzate piese din România, pe locul 30, cu melodia „Piesa mea preferată” împreună cu Vescan, după ce în 2013, cu aceeași piesă ei s-au clasat pe locul 77.

Kamelia poza

PHOTO CREDIT: Andreea Retinschi

În 2014 a fost nominalizată în topul celor mai sexy o sută de femei ale anului din România, realizat de revista FHM, unde în urma voturilor s-a situat pe locul 12. În august 2014, Kamelia a fost nominalizată la premiile „Media Music Awards” la secțiunea Fans Like Award. Iar azi Kamelia a cucerit lumea cu AMOR-ul ei pentru muzica si frumos…

➡ Salut Kamelia. Sunt sigur ca multi vor sa afle care crezi tu ca a fost motivul care a stat in spatele succesului fulminant al piesei AMOR. Dincolo de vizualizarile record, pe soundcloud sunt zeci de mix-uri internationale cu piesa ta. Care e secretul?

Eu cred ca totul a contat : piesa, vocea mea, videoclipul, ritmul reggaeton, tema balcanica, versurile…practic, energia transmisa.

➡ Care e povestea din spatele cover-ului Stand By ME? Cine te-a „influentat” sau a fost ideea ta in totalitate?

Eu mi-am dorit sa inregistrez acest cover 🙂 Piesa este una dintre favoritele mele, iar mesajul ei este atat de simplu si totodata atat de profund. A fost o alegere buna, cover-ul meu a fost ales sa devina soundtrack-ul unei reclame la un brand international de masini, care se difuzeaza si in prezent in America.

➡ 30 de piese si peste 130 de milioane de vizualizari. Ce urmeaza? Ce surprize pregatesti fanilor?

Urmeaza un single nou, un videoclip nou si alte milioane de vizualizari, sper 🙂

➡ Cum arata o zi obisnuita din viata ta? Ce te motiveaza in fiecare zi?

Muzica. Muzica. Muzica. Sala. Timp petrecut alaturi de cei dragi. In fiecare zi ma gandesc cat sunt de fericita si de norocoasa ca fac ceea ce imi place 🙂

➡ Un mesaj pentru cititori in versuri sau…emoji 🙂 

😘😘🎶🎶💋💋

Interviu realizat cu sprijinul HtagPR

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *